Visa
Oferta wygasła i nie można na nią aplikować.
Data wygaśnięcia 01.05.2024
Szef kuchni
ERS
Miejsce pracy
-
Solina, podkarpackie pow. leski
Obsługa gastronomii
Umowa o pracę
TU BĘDZIESZ PRACOWAĆ:
Całoroczny resort, położony w Bieszczadach (pomiędzy Dużą, a Małą Pętlą Bieszczadzką), którego oferta skierowana jest zarówno do gości grupowych jak i indywidualnych. Restauracja hotelowa serwuje śniadania, obiadokolacje i dania a’la carte. Okazjonalnie organizowane są również przyjęcia okolicznościowe.
TO BĘDZIESZ ROBIĆ
-Opracowywać menu
-Przygotowywać posiłki z dbałością o najwyższą jakość, smak i estetykę
-Układać grafiki i rozdzielać pracę pomocnikom pracującym w kuchni
-Kalkulować food cost, składać zamówienia i zarządzać dostawami towaru
-Nadzorować wdrażanie i przestrzeganie systemu HACCP, BHP oraz procedur w kuchni
TEGO POTRZEBUJESZ:
-Doświadczenia w pracy szefa kuchni/ kucharza
-Znajomości kuchni regionalnej i wegetariańskiej
-Umiejętności zarządzania zespołem
-Umiejętności pracy pod presją czasu
-Wiedzy w zakresie optymalizacji kosztów produkcji i kontroli strat
-Doskonałej organizacji pracy
-Aktualnych badań Sanepid
-Znajomości systemu HACCP i procedur w kuchni
-Dyspozycyjności
TO ZYSKUJESZ:
-Atrakcyjne wynagrodzenie, premie uznaniowe
-Stabilne i długoterminowe zatrudnienie na umowę, lub pracę na sezon- zgodnie z preferencjami
-Miłą i rodzinną atmosferę pracy
-Elastyczny grafik
-Możliwość nieodpłatnego korzystania ze strefy SPA
-Zakwaterowanie i wyżywienie
Całoroczny resort, położony w Bieszczadach (pomiędzy Dużą, a Małą Pętlą Bieszczadzką), którego oferta skierowana jest zarówno do gości grupowych jak i indywidualnych. Restauracja hotelowa serwuje śniadania, obiadokolacje i dania a’la carte. Okazjonalnie organizowane są również przyjęcia okolicznościowe.
TO BĘDZIESZ ROBIĆ
-Opracowywać menu
-Przygotowywać posiłki z dbałością o najwyższą jakość, smak i estetykę
-Układać grafiki i rozdzielać pracę pomocnikom pracującym w kuchni
-Kalkulować food cost, składać zamówienia i zarządzać dostawami towaru
-Nadzorować wdrażanie i przestrzeganie systemu HACCP, BHP oraz procedur w kuchni
TEGO POTRZEBUJESZ:
-Doświadczenia w pracy szefa kuchni/ kucharza
-Znajomości kuchni regionalnej i wegetariańskiej
-Umiejętności zarządzania zespołem
-Umiejętności pracy pod presją czasu
-Wiedzy w zakresie optymalizacji kosztów produkcji i kontroli strat
-Doskonałej organizacji pracy
-Aktualnych badań Sanepid
-Znajomości systemu HACCP i procedur w kuchni
-Dyspozycyjności
TO ZYSKUJESZ:
-Atrakcyjne wynagrodzenie, premie uznaniowe
-Stabilne i długoterminowe zatrudnienie na umowę, lub pracę na sezon- zgodnie z preferencjami
-Miłą i rodzinną atmosferę pracy
-Elastyczny grafik
-Możliwość nieodpłatnego korzystania ze strefy SPA
-Zakwaterowanie i wyżywienie
Praca alert - powiadomienia
Obsługa gastronomii, Solina
Praca w sąsiednich miejscowościach
-
Praca Polańczyk
-
Praca Średnia Wieś
-
Praca Olszanica
-
Praca Ustrzyki Dolne
-
Praca Lesko
-
Praca Łukowe
-
Praca Tarnawa Dolna
-
Praca Zagórz
-
Praca Zahutyń
-
Praca Cisna
-
Praca Lutowiska
-
Praca Sanok
-
Praca Arłamów
-
Praca Komańcza
-
Praca Bukowsko
-
Praca Nowy Łupków
-
Praca Końskie
-
Praca Stara Bircza
-
Praca Makowa
-
Praca Lipa