Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację - Restauracja A'la Carte
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych
Efektywną współpracę z innymi działami w hotelu
Wymagania
A przy tym spełniasz poniższe wymagania:
Posiadasz doświadczenie na stanowisku kucharza i w prowadzeniu kuchni opartej na bufecie
Gotowanie jest Twoją pasją
Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność
Potrafisz współpracować w zespole
Posiadasz aktualne wyniki badań do celów sanitarno-epidemiologicznych
Posiadasz znajomość przepisów BHP, HACCP
Oferujemy
My zaoferujemy Ci:
Elastyczne warunki współpracy
Atrakcyjne wynagrodzenie
Możliwość zakwaterowania w pensjonacie pracowniczym
Odzież służbową
Możliwość bezpłatnego korzystania z kantyny pracowniczej
Zniżki na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty
Szerokie możliwości rozwoju w ramach grupy
Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku
Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa
Pracownicze Plany Kapitałowe
Program poleceń pracowników
Przyjazna atmosfera
Stabilne warunki zatrudnienia
Stołówka pracownicza
Ubezpieczenie grupowe
Dowiedz się więcej o pracodawcy
'">
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Wisła Mountain Resort Operator Sp. z o.o. Sp. k. 00-023 Warszawa ul. Widok 8, NIP: 5213782029 zawartych w załączonych dokumentach aplikacyjnych (w tym wizerunku), na potrzeby bieżącej rekrutacji. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana. Dodatkowo wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w załączonych dokumentach aplikacyjnych (w tym wizerunku), na potrzeby przyszłych rekrutacji przez okres 12 miesięcy. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana.
Visa
Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę.