Estella to ważny punkt na kulinarnej mapie Poznania już od 31 lat. Nasza pierwsza restauracja włoska powstała w samym sercu stolicy Wielkopolski przy ul. Garbary, dnia 1 czerwca 1991 r. Od tego czasu zmienił się Poznań, zmieniliśmy się i my, ale to, co najistotniejsze, pozostało – nasza kuchnia i wyjątkowa atmosfera.


W naszych restauracjach w Poznaniu, Baranowie i Suchym Lesie podajemy tradycyjne dania kuchni włoskiej. Wśród serwowanych przysmaków znajdują się potrawy z wielu regionów Italii. Nie mogło więc zabraknąć wywodzących się z Trydentu gnocchi, typowego dla Lombardii risotto, weneckiego carpaccio, oryginalnej zupy minestrone, wspaniałych spaghetti bolognese i carbonara oraz pizzy z dodatkami takimi jak owoce morza, salami, sery gorgonzola, mozzarella i scamorza, karczochy, kapary i włoskie wędliny.. Menu w naszych lokalach doskonale odzwierciedla różnorodność smaków słonecznych Włoch, dzięki czemu odwiedzający mają okazję skosztować przepysznych potraw na bazie ryżu, makaronu, mięsa wołowego, drobiu i cielęciny oraz owoców morza. W trosce o najwyższą jakość, nasze dania powstają w oparciu o tradycyjne włoskie przepisy, a do ich przygotowania nie wykorzystujemy półproduktów czy ulepszaczy smaku, tylko wysokogatunkowe zioła i przyprawy, oliwę z oliwek, sery, wędliny oraz różne gatunki mięs. Estella jest również wiodącym graczem na rynku usług cateringowych, specjalizując się w organizacji i kompleksowej obsłudze wszelkiego rodzaju eventów, począwszy od kameralnych przyjęć rodzinnych i biznesowych, aż po pikniki i bankiety z udziałem tysięcy zaproszonych gości.


Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J. najczęściej poszukuje kandydatów
- na stanowiskach:
Manager Przeźmierowo
- w kategoriach zawodowych:
zarządzanie / dyrekcja

Oferty pracy Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Oferty pracy, które mogą cię zainteresować

Firma najczęściej oferuje

  • Stabilne warunki zatrudnienia

Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 25.09.2024

Mapa Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.

Siedziba główna

Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 8 miesiącach

Profil firmy:
Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Poznań
  2. Warszawa
  3. Wrocław
  4. Bielsko-Biała
  5. Lubin

Data aktualizacji: 01.11.2024

Praca Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J. - oferty archiwalne

  • Manager

    Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
    • Poznań
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • rekrutacja zdalna
    • praca od zaraz
    • Znana i uznana sieć restauracji włoskich, oraz firma zajmująca się działalnością cateringową, u progu czwartej dekady swych sukcesów poszukuje osoby gotowej poświęcić się prawie bez reszty zadaniu polegającemu na sprawowaniu funkcji kierowniczych i nadzorczych. Trzy restauracje, sklep internetowy, obsługa eventów na terenie wielkopolski i nie tylko; ponad 60 osób zatrudnionych na podstawie umowy o pracę.

      Zakres obowiązków


      • Zarządzanie kompleksem gastronomicznym, w którego skład wchodzą trzy restauracje włoskie i dział cateringowy (organizacja i obsługa imprez)
      • Współpraca z Zarządem i kierownikami lokali przy planowaniu i opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych elementów kompleksu,
      • Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
      • Dbanie o standard obsługi Gości, ciągłe weryfikowanie poprawności oraz jakości obsługi barmańskiej i kelnerskiej,
      • Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
      • Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad BHP i przepisów przeciwpożarowych, oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
      • Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektów
      • Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur, dbanie o estetykę lokali, oraz sprawność i kulturę obsługi ich Gości
      • Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów.
      • Budowanie pozytywnych relacji z gośćmi, jak również relacji w obrębie podległego zespołu,
      • Współpraca z działem marketingu w kreowaniu strategii marketingowej przedsiębiorstwa



      Wymagania


      • Minimum 5-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
      • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
      • Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
      • Znajomość podstawowych zagadnień księgowych - w tym rozliczania i raportowania (księgowość firmy prowadzi podmiot zewnętrzny)
      • Dobra organizacja pracy i umiejętność delegowania obowiązków,
      • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym,
      • Umiejętność pracy pod presją czasu,
      • Wysoki poziom kultury osobistej,
      • Elastyczność w związku ze zmianowym czasem prac,
      • Prawo jazdy kategorii B.
      • szczery i serdeczny uśmiech

      Oferujemy


      • Umowę o pracę od pierwszego dnia pracy bezpośrednio u pracodawcy
      • Zatrudnienie na 3 miesiące okresu próbnego, następnie jeśli obie strony będą zadowolone ze współpracy - zatrudnienie na czas określony na 24 miesiące, potem kolejno na czas nieokreślony. Możliwa forma kontraktu, lub umowa o dzieło.
      • Pracę u stabilnego (31 lat na rynku) pracodawcy w renomowanych i uznanych miejscach, znanych z wysokich standardów
      • Stabilne wynagrodzenie powiązane z efektami finansowymi podejmowanych działań
      • Niezbędne narzędzia pracy
      • Możliwości rozwoju osobistego i dalszego awansu