Brovaria to unikalne miejsce w sercu Poznania, które łączy w sobie browar, restaurację oraz hotel. Oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne oraz wyjątkowe piwa warzone zgodnie z tradycyjnym rzemiosłem. Już od 2004 roku w zabytkowych kamienicach na Starym Rynku, Brovaria zachwyca gości różnorodnością smaków i aromatów.

W Browarze warzymy piwa bez pośpiechu, niepasteryzowane i niefiltrowane, co pozwala zachować ich autentyczny smak. Nasza oferta obejmuje zarówno klasyczne piwa, jak i sezonowe nowości, takie jak Brovaria Experimental IPA czy Różane Ale. Każde z naszych piw jest starannie przygotowane, aby zaspokoić najwyższe oczekiwania koneserów.

Restauracja Brovaria to nie tylko piwo, ale również szerokie spektrum dań przyrządzonych z pasją. Filozofia łączenia smaków kuchni europejskiej z tradycją kulinarną regionu sprawia, że każdy posiłek staje się niezapomnianą ucztą. Nasze menu jest zmienne, a do dań podajemy piwa, które idealnie komponują się z serem, mięsem czy rybami.

Dla tych, którzy chcą pozostać na dłużej, Hotel Brovaria oferuje 21 eleganckich i komfortowych pokoi w kameralnej atmosferze. Nasze atuty to nie tylko atrakcyjna lokalizacja w centrum miasta, ale i wysoki standard usług, który sprawi, że każdy gość poczuje się wyjątkowo.

Brovaria to także miejsce, gdzie organizujemy niezapomniane przyjęcia i bankiety. Z naszym doświadczeniem w organizacji eventów, gwarantujemy pełne zadowolenie. Oferujemy pięć przestronnych sal, które mogą pomieścić różne grupy gości.

Zapraszamy do odkrycia wyjątkowości Brovarii – miejsca, które w rytmie browaru oferuje smak, komfort i niezapomniane chwile.

Opinie pracowników o firmie BROVARIA JACEK WOŹNIAK (0)

Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować opinii.

Opinia musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Ocena pracodawcy * (oceń wszystkie pozycje)
Atmosfera pracy
Komunikacja i organizacja pracy
Możliwość rozwoju
Wynagrodzenie
Pytanie musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Twój status *
*
Tylko litery i cyfry, minimalnie znaki
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane

Zasady dodawania opinii

Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.

NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:

  • będzie łamać polskie prawo
  • będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
  • będzie niemerytoryczna
  • będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.

Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.

Ktoś musi być pierwszy

Jesteś lub byłeś pracownikiem BROVARIA JACEK WOŹNIAK? Podziel się swoją opinią i doświadczeniami z innymi.

Opinie o firmie BROVARIA JACEK WOŹNIAK (5)

4.4

Na podstawie 2371 ocen z Google.

Foodiie Goodiie

Foodiie Goodiie

Daje 3 gwiazdki ale tylko i wyłącznie przez sentyment i warzone na miejscu piwo. Gdybym oceniała tylko swoją Ostatnią wizytę to byłaby 1. Zamówiłam krewetki - wygląda to mizernie i tak też smakowało. Do tego podane to było Na musie warzywnym który był koszmarnie słodki co w ogóle zabiło smak tego dania. Do picia wzięłam jakiegoś bezalkoholowego drinka (bo niestety w ofercie nie ma żadnego piwa bezalkoholowego) - był obrzydliwie słodko-kwaśny i nie do wypicia. No dramat. A szkoda, bo kiedyś brovarie uwielbiałam.

Dodano: 2 tygodnie temu

Tomasz Urbański

Tomasz Urbański

Lokal usytuowany na płycie Starego Rynku. Oferuje piwa warzone przez siebie na miejscu. Można zamówić zestaw degustacyjny - 3 różne piwa o pojemności 0,2 litra. Bardzo miła obsługa i przystępne ceny jak na tak doskonałą lokalizację. Za danie główne zapłacimy 50-80zł. Warte polecenia są też lody wyrabiane przez lokal oraz przystawka w postaci pikantnych krokietów z kaszanki w formie panierowanych kulek.

Dodano: 2 tygodnie temu

Marek Piotr Wójcicki

Marek Piotr Wójcicki

Mają tu dobre piwa. Burger którego zamówiliśmy był dość ubogi. Kilka frytek i w środku burgera bez szału jeśli chodzi o dodatki. Mięso było letnie gdy dostaliśmy jedzenie na stół. Więc nie wypowiem się na temat jego smaku. Obsługiwał nas sympatyczny kelner - pan Bartek. W hotelu nie spałem więc moja ocena dotyczy tylko restauracji.

Dodano: miesiąc temu

Maciej Maciej

Maciej Maciej

Zamówiłem kolację składającą się z jednego dania. Był to czwartkowy wieczór, nie zostałem poinformowany o " wydłużonym" czasie oczekiwania na posiłek. Po ponad godzinie zapytałem ponownie kelnerki kiedy dostanę swoje jedzenie?? Usłyszałem w odpowiedzi że zorientuje się na kuchni i wróci z odpowiedzią. Nie wróciła. Po 20 minutach od mojego pytania w końcu dostałem swoje zamówienie. Łączny czas oczekiwania to 80 minut. Dostarczone danie było pyszne, to trochę złagodziło niesmak.

Dodano: miesiąc temu

Teacher

Teacher

Ciekawa kuchnia lecz jest kilka minusów. Brakuje kilku dań które mogłyby wzbogacić restauracje. Mały wybór deserów. Piwo miodowe nie było najlepsze. Nie duża ilość piany wskazuję na nie najświeższy towar. Jeśli chodzi o piwo Helles to całkiem niezłe, wyczuwalna goryczka i słód dolnej fermentacji. Tatar wołowy wybitny, dobrze zrobione żółtko. Chipsy bardzo dobrze doprawione. Chleb nie powala. Nie wiem czy był domowej roboty ale dość słaby smakowo. Krokiety z batatów dobre, lekko ostre i słodkie. Poprawna proporcja zachowanych smaków. Parpadelle z kurczakiem interesujące. Pesto bazyliowe wyraziste i bogate. Sam makaron aldente czyli idealny do tego dania. Z kolejnych plusów to bardzo dobrze przygotowana kuchnia, bar oraz toaleta. Szczerze polecam restauracje Brovaria lecz trzeba wziąsc na poprawkę że piwo w cenie 10 zł za 0.5l na rynku w Poznaniu nie będzie wybitne lecz poprawne i jest to fakt.

Dodano: 3 miesiące temu

Podane treści są cytatem z Profilu Firmy w Google. Wybraliśmy ostatnie opinie, które nie mają skrajnych negatywnych ocen.
Jeżeli chcesz zobaczyć wszystkie opinie to kliknij tutaj.
Data aktualizacji: 10.11.2024

"BROVARIA" JACEK WOŹNIAK w opinii klientów i współpracowników

Klienci restauracji BROVARIA cenią sobie głównie smaczną kuchnię oraz szybką obsługę. Szczególne uznanie zdobywa golonka pieczona w piwie, podkreślana jest jej soczystość oraz chrupiąca skórka. Obsługa restauracji opisywana jest jako miła i przyjazna, z kolei małe niedociągnięcia w kwestii obsługi traktowane są jako obszary do rozwoju. Restauracja pozytywnie wyróżnia się na tle konkurencji dzięki bogatej i szybko serwowanej ofercie piw, w tym piw kraftowych, z możliwością skosztowania zestawów degustacyjnych. Z opinii wynika, że potrawy są bardzo dobrej jakości, choć porcje mogą zdaniem niektórych klientów być nieco większe.

Niezmiennie od około 10 lat lokale tego typu przyciągają swoją lokalizacją w centrum, dobrą atmosferą oraz zaangażowaniem zespołu w profesjonalną obsługę, co może być sygnałem dla kandydatów do pracy, że miejsce to stawia na ciągły rozwój i dbałość o wysoki poziom świadczonych usług.

Kandydaci rozważający zatrudnienie w firmie BROVARIA mogą oczekiwać pracy w miejscu cieszącym się uznaniem klientów za jakość potraw oraz obsługę, jak również możliwości współtworzenia przyjaznego klimatu doświadczonego zespołu, który od lat dostarcza swoim gościom wysokiej jakości usługi. Warto też podkreślić, że firma wydaje się być otwarta na zmiany i usprawnienia, co może dawać pracownikom szansę na realny wpływ na dalszy rozwój miejsca i poprawę oferowanych usług.

Opinie "BROVARIA" JACEK WOŹNIAK - kandydaci i pracownicy

W oparciu o opinie z internetu, BROVARIA jest miejscem, które oferuje swoim pracownikom określone warunki pracy. Firma zatrudnia na różnych umowach, co może być źródłem różnorodnych doświadczeń wśród pracowników.

Pozytywne aspekty
  • Praca w okresie świątecznym bywa pozytywnie odbierana ze względu na świąteczny klimat, co może przyczyniać się do lepszego samopoczucia pracowników.
  • Procedura egzaminu z menu dla nowych pracowników, chociaż wymagająca, może być postrzegana jako element dbałości o jakość usług i wiedzę personelu.
BROVARIA - podsumowanie opinii

Analiza dostępnych opinii wskazuje na to, że pracownicy cenią atmosferę pracy w okresie świątecznym oraz dbałość o wysoki poziom wiedzy wśród personelu. Z drugiej strony, są obszary wymagające uwagi, takie jak zarządzanie harmonogramem pracy oraz stabilność zatrudnienia. Istnieje również potrzeba bardziej przejrzystej komunikacji i jasnych zasad dotyczących umów zawieranych z pracownikami. Ulepszenie tych aspektów mogłoby przyczynić się do poprawy ogólnej satysfakcji z pracy w BROVARIA.

Powyższa treść (opis i opinie) zostały wygenerowane przez modele języka naturalnego, który wykorzystują technologię sztucznej inteligencji do podsumowywania tekstów, na podstawie treści dostępnych w Internecie. Nie zostały one zweryfikowane przez redakcję portalu i nie posiadamy informacji o ich autorach. Wydawca portalu Aplikuj.pl nie bierze odpowiedzialności za ich treść. Opisywana firma (tutaj: BROVARIA JACEK WOŹNIAK) może wyłączyć dowolną sekcję z opiniami (prosimy o użycie przycisku "Tak, chcę zarządzać profilem").
Data aktualizacji: 06.06.2024

Dane firmowe i kontaktowe "BROVARIA" JACEK WOŹNIAK

Pełna nazwa
"BROVARIA" JACEK WOŹNIAK
Adres rejestrowy
ul. Zębcowska 43D 63-400 Ostrów Wielkopolski
NIP
6221345404
REGON
250796583
Forma prawna
jednostka fizyczna (os. fizyczna prowadząca działalność gospodarczą)
Rozpoczęcie wykonywania działalności gospodarczej
15.03.1998
Status indywidualnej działalności gospodarczej
AKTYWNY

Profil działalności - kody PKD

Przetwórstwo przemysłowe

  • 11.05.Z Produkcja piwa

Handel hurtowy i detaliczny; naprawa pojazdów samochodowych, włączając motocykle

  • 46.34.A Sprzedaż hurtowa napojów alkoholowych
  • 46.39.Z Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
  • 47.11.Z Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych

Transport i gospodarka magazynowa

  • 49.41.Z Transport drogowy towarów

Działalność związana z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi

  • 55.10.Z Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
  • 56.10.A Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
  • 56.21.Z Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)

Działalność związana z obsługą rynku nieruchomości

  • 68.20.Z Wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi

Uprawnienia

  • 2007-03-19, Zezwolenie na prowadzenie składu podatkowego, Urząd Celny w Poznaniu Poznań
  • 2020-05-03, 2030-05-03, Zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych do 4,5 % zawartości alkoholu oraz piwa przeznaczonych do spożycia w miejscu sprzedaży, POZNAŃ STARY RYNEK 73/74 , Urząd Miasta Poznania Poznań
  • 2020-05-03, 2030-05-03, Zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych powyżej 18% zawartości alkoholu przeznaczonych do spożycia w miejscu sprzedaży, POZNAŃ STARY RYNEK 73/74 , Urząd Miasta Poznania Poznań
  • 2020-05-03, 2030-05-03, Zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych powyżej 4,5% do 18% zawartości alkoholu (z wyjątkiem piwa) przeznaczonych do spożycia w miejscu sprzedaży, POZNAŃ STARY RYNEK 73/74 , Urząd Miasta Poznania Poznań
  • 2020-11-27, 2028-11-27, Zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych do 4,5% zawartości alkoholu oraz piwa przeznaczonych do spożycia poza miejscem sprzedaży, POZNAŃ STARY RYNEK 73/74 , Urząd Miasta Poznania Poznań
Źródło danych: GUS, CEIDG, KRS
Data aktualizacji: 22.12.2024

Opinie o innych pracodawcach w Ostrowie Wielkopolskim i okolicy