DOMIR CATERING, prowadzony przez Adrianę Andrusieczko, oferuje profesjonalne usługi cateringowe w Koszalinie, spełniając potrzeby klientów indywidualnych oraz instytucji. Dzięki pasji kulinarnej, firma tworzy wyjątkowe dania, w tym mięsne, rybne, jarskie oraz desery, z myślą o niezapomnianych wydarzeniach. DOMIR CATERING obsługuje również przedszkola i żłobki, zapewniając pełnowartościowe posiłki. Nasze podejście do klienta opiera się na elastyczności i indywidualnym dopasowaniu oferty, co czyni nas idealnym partnerem w organizacji każdego przyjęcia.
DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko najczęściej poszukuje kandydatów
- w kategoriach zawodowych:
hotelarstwo / gastronomia / turystyka

Oferty pracy DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko

Praca alert - powiadomienia

  • Pomoc kuchenna

    DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko
    • Konikowo
    • umowa o pracę
    Dodana

Oferty pracy, które mogą cię zainteresować

Firma najczęściej oferuje

  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Praca zdalna
  • System premiowy

Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 04.10.2024

Mapa DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko

Siedziba główna

DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska

Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 2 miesiącach

Profil firmy:
DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Koszalin
  2. Bielsko-Biała
  3. Szczecin
  4. Warszawa

Data aktualizacji: 01.12.2024

Praca DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko - oferty archiwalne

  • Pomoc kuchenna

    DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko
    • Konikowo
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      obieranie warzyw i owoców, przygotowywanie kanapek, gotowanie kompotów, prace porządkowe, przygotowywanie diet dla dzieci 10 rodzajów, przygotowywanie dań cateringowych dziecięcych zgodnie z wytycznymi, procedurami

      Wymagania

      • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, brak
      • Uprawnienia: praca w zespole, praca pod presją czasu
      • Inne wymagania: 1,5 roku doświadczenia zawodowego w pracy w cateringu dla dzieci przedszkolnych w barze, stołówce, umiejętność rozróżniania diet cukrzycowej, bezglutenowej, bezmlecznej dla dzieci przedszkoli i żłobków, aktualna orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych, bez nałogów

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 2 800 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną