Firma "Las Huberta" Sp z o.o zajmuje się pozyskiwaniem oraz sprzedażą mięsa z dziczyzny. 

"Las Huberta" Sp. z o.o najczęściej poszukuje kandydatów
- w kategoriach zawodowych:
wytwórstwo / rzemiosło praca fizyczna

Oferty pracy "Las Huberta" Sp. z o.o

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Oferty pracy, które mogą cię zainteresować

Mapa "Las Huberta" Sp. z o.o

Siedziba główna

"Las Huberta" Sp. z o.o poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska

Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 11 miesiącach

Profil firmy:
"Las Huberta" Sp. z o.o
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Katowice
  2. Rybnik
  3. Gliwice
  4. Bielsko-Biała
  5. Żory
  6. Warszawa
  7. Racibórz
  8. Wrocław
  9. Częstochowa
  10. Kłobuck

Data aktualizacji: 01.11.2024

Praca "Las Huberta" Sp. z o.o - oferty archiwalne

  • Pracownik biurowy/ kierownik produkcji

    "Las Huberta" Sp. z o.o
    • Rudy
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • kierownik/koordynator
    • Zakres obowiązków

      • Obsługa klienta;
      • Obsługa programu Subiekt;
      • Planowanie i delegowanie zadań (sprzedaż, zakupy, logistyka);
      • Poszukiwanie nowych klientów;
      • Wyznaczanie celów sprzedażowych oraz nadzór nad ich realizacją;
      • Realizacja założeń przyjętej strategii handlowej firmy;
      • Zarządzanie relacjami biznesowymi z kluczowymi klientami i dostawcami;
      • Nadzór nad rozliczaniem dokumentów magazynowych WZ i PZ oraz realizacją procesów zakupowych i sprzedażowych;

      Wymagania

      • Doświadczenie (min.3 lata) w zarządzaniu zespołem;
      • Cechy lidera, który potrafi poprowadzić i zainspirować zespół;
      • Min. 2 lata doświadczenia w sprzedaży/zakupach/obsłudze klienta;
      • Wykształcenie wyższe;
      • Zdolność otwartego i uczciwego komunikowania się;
      • Asertywność;
      • Zdolność motywowania innych;
      • Umiejętność planowania na dużą skalę;
      • Dobra organizacja pracy własnej, samodzielność;
      • Umiejętność współpracy z innymi i delegowania zadań;
      • Takt i wyczucie społeczne;
      • Empatia;
      • Komunikatywna znajomość języka niemieckiego lub angielskiego;
      • Biegła znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office;
      • Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w firmie produkcyjnej na podobnym stanowisku;

      Oferujemy

      • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę z perspektywą długoterminowej współpracy;
      • Wynagrodzenie wypłacane na czas;
      • Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie;
      • Swobodną atmosferę pracy ze wsparciem opiekuna oraz innych osób;
  • RZEŹNIK, masarz, wędliniarz

    "Las Huberta" Sp. z o.o
    • 3 000-7 000 zł / mies.
    • Rudy
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • pracownik fizyczny
    • Zakres obowiązków

      • trybowanie mięsa z dziczyzny
      • klasyfikowanie mięsa z dziczyzny
      • umiejętnośc oceny surowca
      • mile widziane doświadczenie przy produkcji wędlin

      Wymagania

      • doświadczenie na stanowisku rzeźnika lub masarza i/lub wędliniarza
      • umiejętność pracy w zespole
      • dyspozycyjność i punktualność
      • dobra organizacja miejsca pracy

      Oferujemy

      • stałą pracę
      • wysokie wynagrodzenie
      • dobrą atmosferę w pracy
  • Skórowacz

    "Las Huberta" Sp. z o.o
    • 3 500-4 800 zł / mies.
    • Rudy
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • pracownik fizyczny
    • Zakres obowiązków


      • skórowanie (ściąganie skóry z zwierząt łownych : dziki, sarny, jelenie);
      • utrzymanie porządku i czystości na swoim stanowisku pracy;

      Wymagania

      • sumienność
      • pracowitość
      • dyspozycyjność

      Oferujemy


      • atrakcyjne wynagrodzenie
      • miłą i dobrą atmosferę w pracy
      • odzież roboczą
      • narzędzia do pracy
  • RZEŹNIK, masarz, wędliniarz

    "Las Huberta" Sp. z o.o
    • 3 000-7 000 zł / mies.
    • Rudy
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • pracownik fizyczny
    • Zakres obowiązków

      • trybowanie mięsa z dziczyzny
      • klasyfikowanie mięsa z dziczyzny
      • umiejętnośc oceny surowca
      • mile widziane doświadczenie przy produkcji wędlin

      Wymagania

      • doświadczenie na stanowisku rzeźnika lub masarza i/lub wędliniarza
      • umiejętnośc pracy w zespole
      • dyskozycyjność i punktualność
      • dobra organizacja miejsca pracy

      Oferujemy

      • stałą pracę
      • wysokie wynagrodzenie
      • dobrą atmosferę w pracy