Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ opinie
Czy to Twoja firma?
Zakład Przetwórstwa Mięsnego - Krzysztof Sobieraj to rodzinny zakład z ponad trzydziestoletnią tradycją, który zyskał uznanie w przemyśle mięsnym. Specjalizujemy się w produkcji wyrobów wędliniarskich i podrobowych, szczególnie cenionych są nasze tradycyjne wyroby krzeszyckie o firmowej recepturze. Z dumą podkreślamy, że nasze produkty zdobyły liczne wyróżnienia w branżowych konkursach, co świadczy o ich wyjątkowym smaku i jakości. Wychodząc naprzeciw dynamicznym zmianom, które nadeszły wraz z wejściem Polski do Unii Europejskiej, zmodernizowaliśmy nasze procesy produkcyjne, wprowadzając nowoczesne, zautomatyzowane parki maszynowe. Dzięki temu nasze wyroby, takie jak kiełbasa wiejska czy szaszłykowa, nie tylko zyskały na jakości, ale również umocniły naszą pozycję na rynku. Nasz zespół to obecnie 85 wykwalifikowanych pracowników, którzy codziennie dbają o to, aby produkty wychodzące z naszych linii produkcyjnych były najlepsze w swojej klasie. Planujemy zwiększyć zatrudnienie o kolejne 50%, co jest odzwierciedleniem naszych ambicji wzrostowych i zaufania, jakim obdarzają nas konsumenci. Zakład Przetwórstwa Mięsnego - Krzysztof Sobieraj to nie tylko producent wędlin, ale również miejsce, gdzie tradycja spotyka się z nowoczesnością. W 2005 roku otworzyliśmy Dom Przyjęć "Nestor" w Krzeszycach, oferując naszym gościom niezapomniane chwile w wyjątkowym otoczeniu. Poszerzając działalność o produkcję wyrobów garmażeryjnych w 2011 roku, zwiększyliśmy różnorodność naszej oferty. Zyskaliśmy uprawnienia eksportowe do Unii Europejskiej, co umożliwia nam dotarcie z naszymi wyrobami do jeszcze szerszego grona odbiorców. Jakość naszych produktów jest dla nas najważniejsza, co wyrażamy zasadą: "jakość pojawi się dopiero wtedy, kiedy wraca klient, a nie towar".
Zgłoś naruszenie
Zgłoszenie treści naruszających zasady i spamu na Aplikuj.pl
Dane tylko do wglądu redakcji.
Opinie pracowników o firmie ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ (0)
Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować opinii.
Zasady dodawania opinii
Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.
NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:
- będzie łamać polskie prawo
- będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
- będzie niemerytoryczna
- będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.
Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.
Ktoś musi być pierwszy
Jesteś lub byłeś pracownikiem ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ? Podziel się swoją opinią i doświadczeniami z innymi.
Opinie o firmie ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ (1)
3.5
Na podstawie 36 ocen z Google.
Borys
Bardzo dobre wyroby ,dawno tak smacznych wędlin i mięsa mielonego nie jadłem, a chłopska mistrzostwo ,tak jak pierogi z mięsem i gołąbki, bardzo miło zaskoczony *****
Dodano: 2 lata temu
Podane treści są cytatem z Profilu Firmy w Google. Wybraliśmy ostatnie opinie, które nie mają skrajnych
negatywnych ocen.
Jeżeli chcesz zobaczyć wszystkie opinie to kliknij tutaj.
Data aktualizacji: 20.12.2024
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ w opinii klientów i współpracowników
Podsumowując, ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ jawi się jako firma, która ma swoje mocne strony, związane głównie z ofertą zatrudnienia i jakością niektórych produktów. Jednocześnie, korzystniejsze warunki pracy oraz lepsza kontrola jakości mogłyby przyczynić się do poprawy wizerunku firmy wśród pracowników i klientów. Warto, aby kierownictwo zwróciło uwagę na te aspekty w celu dalszego rozwoju i zadowolenia wszystkich zainteresowanych.
Opinie ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ - kandydaci i pracownicy
Na podstawie opinii dostępnych w Internecie, ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ postrzegany jest jako miejsce pracy z pewnymi pozytywnymi aspektami, jednak zauważalne są również obszary, które mogą wymagać poprawy.
Pozytywne aspekty- Wiele osób wspomina o atrakcyjnych ofertach pracy, które są dostępne w firmie, zwłaszcza dla rzeźników, wędlarzy oraz pracowników magazynowych.
- Niektórzy klienci doceniają jakość produktów mięsnych oferowanych przez firmę, co świadczy o ich zaangażowaniu w dostarczanie dobrego towaru.
- Żywotność firmy wzbudza zainteresowanie, co może świadczyć o stabilności zatrudnienia w pewnym wymiarze.
- Oferowanie pracy na różnych stanowiskach może dawać szansę do zdobycia nowego doświadczenia oraz rozwijania umiejętności.
Powyższa treść (opis i opinie) zostały wygenerowane przez modele języka naturalnego, który wykorzystują technologię sztucznej inteligencji do podsumowywania tekstów, na podstawie treści dostępnych w Internecie.
Nie zostały one zweryfikowane przez redakcję portalu i nie posiadamy informacji o ich autorach.
Wydawca portalu Aplikuj.pl nie bierze odpowiedzialności za ich treść.
Opisywana firma (tutaj: ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ) może wyłączyć dowolną sekcję z opiniami (prosimy o użycie przycisku "Tak, chcę zarządzać profilem").
Data aktualizacji: 15.10.2024
Dane firmowe i kontaktowe ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ
- Pełna nazwa
- ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ
- Adres rejestrowy
- ul. Pogodna 26 66-435 Krzeszyce
- NIP
- 5980002044
- REGON
- 210405071
- Forma prawna
- jednostka fizyczna (os. fizyczna prowadząca działalność gospodarczą)
- Rozpoczęcie wykonywania działalności gospodarczej
- 01.02.1991
- Status indywidualnej działalności gospodarczej
- AKTYWNY
Profil działalności - kody PKD
Przetwórstwo przemysłowe
- 10.11.Z Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
- 10.12.Z Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
- 10.13.Z Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
- 10.71.Z Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek
- 10.73.Z Produkcja makaronów, klusek, kuskusu i podobnych wyrobów mącznych
Handel hurtowy i detaliczny; naprawa pojazdów samochodowych, włączając motocykle
- 47.23.Z Sprzedaż detaliczna ryb, skorupiaków i mięczaków prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
- 46.32.Z Sprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa
- 47.24.Z Sprzedaż detaliczna pieczywa, ciast, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
- 46.38.Z Sprzedaż hurtowa pozostałej żywności, włączając ryby, skorupiaki i mięczaki
- 47.19.Z Pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach
Działalność związana z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi
- 55.10.Z Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Działalność związana z obsługą rynku nieruchomości
- 68.20.Z Wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi
Działalność w zakresie usług administrowania i działalność wspierająca
- 79.90.C Pozostała działalność usługowa w zakresie rezerwacji, gdzie indziej niesklasyfikowana
Działalność związana z kulturą, rozrywką i rekreacją
- 93.21.Z Działalność wesołych miasteczek i parków rozrywki