Od ponad siedmiu dekad jesteśmy pionierami w dziedzinie biotechnologii i technologii rolno-spożywczej. Nasza historia rozpoczęła się w 1949 roku w Warszawie, kiedy to powstał Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego. Z dumą nosimy imię wybitnego naukowca i kontynuujemy jego misję kreowania innowacji w branży spożywczej.


Nasze zespoły składają się z ponad 200 wysoko wykwalifikowanych pracowników, którzy codziennie dążą do doskonalenia jakości i bezpieczeństwa żywności. Jesteśmy ośrodkiem naukowym z kategorią A, co świadczy o naszym znaczącym wkładzie w światową naukę i technologię.

W naszym Instytucie rozwijamy nowoczesne, energooszczędne i bezodpadowe technologie. Nasze prace naukowe, rozwojowe i wdrożeniowe koncentrują się na bezpieczeństwie i jakości żywności, a także na opracowywaniu metod otrzymywania skrobi i białka z surowców roślinnych. Dążymy do tego, by nasze rozwiązania techniczne i przedsięwzięcia służyły nie tylko doskonaleniu jakości produktów, ale również ochronie środowiska.

Jesteśmy dumni z naszych osiągnięć w zakresie opracowywania biodegradowalnych opakowań oraz technologii przetwórstwa skrobi i jej pochodnych. Nasze innowacyjne podejście do zagospodarowywania produktów ubocznych i odpadów przetwórstwa spożywczego na cele spożywcze, stawia nas w awangardzie branży.

Posiadamy cztery Certyfikaty Akredytacji Laboratorium Badawczego, wydane przez Polskie Centrum Akredytacji, które są potwierdzeniem najwyższej jakości naszych usług i badań. Nasza działalność finansowana jest w ponad 50% ze źródeł pozabudżetowych, co świadczy o naszej stabilności finansowej i niezależności.

Oferujemy szeroki zakres usług, od wdrażania innowacji i nowych technologii, przez prace rozwojowe i demonstracyjne, po pomoc i doradztwo w zakresie rolnictwa ekologicznego i przetwórstwa rolno-spożywczego. Nasze analizy i ekspertyzy dotyczące jakości produktów rolno-spożywczych są cenione zarówno w kraju, jak i za granicą.

Nasza misja i pasja do tworzenia lepszego jutra w branży spożywczej są niezmiennie silne. Zapraszamy do poznania naszych osiągnięć i dołączenia do naszej społeczności, która każdego dnia pracuje na rzecz zdrowszej i bezpieczniejszej przyszłości.

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych najczęściej poszukuje kandydatów
- w kategoriach zawodowych:
bhp / ochrona środowiska administracja biurowa / praca biurowa badania i rozwój praca fizyczna

Oferty pracy Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Mapy Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych

Oddział w Warszawie ul. Rakowiecka

Oddział w Warszawie ul. Jubilerska

Oddział w Poznanie ul. Głogowska

Oddział w Poznaniu ul. Starołęcka

Oddział w Bydgoszczy

Oddział w Łodzi

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska

Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 11 miesiącach

Profil firmy:
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Andrychów
  2. Bielsko-Biała
  3. Poznań
  4. Warszawa

Data aktualizacji: 01.11.2024

Pracodawcy w Poznaniu i okolicy