Stację chleba Bochniak tworzą pracownicy, dla których pieczenie stanowi pasję i zawód.

Firma wypieka pieczywo o wysokiej jakości, wykorzystując niestandaryzowaną chemicznie mąkę, pochodzącą z lokalnego młyna w Ciechanowcu. W dobie, gdy pieczywo produkowane jest szybciej, taniej i często z dodatkiem ulepszaczy, firma koncentruje się na prostocie i naturalności składników.

Skład chleba jest niezwykle przejrzysty:
mąka żytnia typ 720, woda, sól kłodawska
oraz istotny element – czas, bez którego niemożliwe jest uzyskanie wysokiej jakości wypieku. Do żadnego z produktów Bochniak nie są dodawane drożdże piekarnicze.

Ewa Zawada Stacja Chleba Bochniak Manufaktura rzemieślniczego wypieku chleba najczęściej poszukuje kandydatów

na stanowiskach: Piekarz Mierzęcice

Oferty pracy Ewa Zawada Stacja Chleba Bochniak Manufaktura rzemieślniczego wypieku chleba

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Mapa Ewa Zawada Stacja Chleba Bochniak Manufaktura rzemieślniczego wypieku chleba

Siedziba główna

Ewa Zawada Stacja Chleba Bochniak Manufaktura rzemieślniczego wypieku chleba poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska

Statystyki odwiedzin profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 9 miesiącach

Data aktualizacji: 01.12.2025

Profil firmy:
Ewa Zawada Stacja Chleba Bochniak Manufaktura rzemieślniczego wypieku chleba
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Bielsko-Biała