Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
Good Chef - Bartosz Gnych opinie
Czy to Twoja firma?
Zgłoś naruszenie
Zgłoszenie treści naruszających zasady i spamu na Aplikuj.pl
Dane tylko do wglądu redakcji.
Opinie pracowników o firmie Good Chef - Bartosz Gnych (0)
Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować opinii.
Zasady dodawania opinii
Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.
NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:
- będzie łamać polskie prawo
- będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
- będzie niemerytoryczna
- będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.
Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.
Ktoś musi być pierwszy
Jesteś lub byłeś pracownikiem Good Chef - Bartosz Gnych? Podziel się swoją opinią i doświadczeniami z innymi.
Opinie o firmie Good Chef - Bartosz Gnych (5)
4.5
Na podstawie 230 ocen z Google.
Mariusz Gałka
Największym plusem i zarazem minusem jest mięso w kebabie. Nie jest to żadna kula mocy a naprawdę kratowe mięso. Bardzo smaczne i zupełnie wyróżniające się spośród innych jakie można dostać we Wrocławiu. Dużym plusem jest również lawasz a nie tortille jak w większości innych kebabowni we Wrocławiu. Minusem tego mięsa jest jego ilość dodana do lawasza. Naprawdę bardzo skromna ilość, większość wkładu były to warzywa spośród których królowała sałata. Warzywa były świeże. Jeszcze słowo o sosach. Są trzy ale żaden nie jest jakoś się wyróżniający. Nazwa sosu habanero - brzoskwinia wiele obiecywała ale okazała się ani ostra ani słodka. Warto było spróbować tego lawasza dla mięsa ale chyba nie na tyle żeby wracać.
Dodano: miesiąc temu
Mate eee
Zamówiliśmy dwa kebaby ogólnie wszystko ze sobą grało, mieso dobre, warzywa świeże I chrupiące miało to smak, sosy również, niestety jedna rzecz była nie wypalem tj. bułka, nie wiem czy to przez to że byliśmy zaraz na otwarcie czy coś poszło nie tak ale tak suchej i czerstwej buły w kebabie to ja dawno nie dostałem, weryfikujcie serio czy z waszym pieczywem jest wszystko okej przed składaniem całości. Wpadnę jeszcze kiedyś jeśli bd ok to zmieniam na 5 ofc.
Dodano: miesiąc temu
Koza Wielgi
Bardzo dobre mięso sosy i miła obsługa. Co najważniejsze dostajemy fajnie przypieczone mięso i proste składniki a nie biała kapustę i kule mocy. Jedna uwaga kebab w bułce ma być kebabem lepiej te bułki zmienić na takie półotwarte bo przed lokalem zbierają się resztki jedzenia i słabo to wygląda. Bułka załatwi sprawę i będzie idealnie. Wrócę na 100% na to mięsko ale nie w bułce.
Dodano: 3 miesiące temu
Mikołaj Kuriata
Kebab sam w sobie dobry, jednak zakupiłem dużego i niestety wielkość kebaba nie jest satysfakcjonująca. Bardzo mało mięsa, praktycznie sam placek, sosów i kapusta. Mięso nie jest ścinane na bieżąco tylko odgrzewane na płycie grillowej to też duży minus. Polecam wprowadzić do karty gramaturę ile dany kebab waży.
Dodano: miesiąc temu
cyban071
Wpadłem skuszony ocenami. Lokalik niepozorny ale po wejściu od razu rzuca się w oczy dobrej jakości mięso a nie kula mocy. Zamówiłem bułkę dużą za 31 PLN, która moim zdaniem była warta max 25 ze względu na wagę i objętość. Nic dużego tam nie było, jako kebabożerca spokojnie wcisnąłbym drugą. Mięso mieszane karczek i kura bardzo dobre/pyszne choć kura się gubiła jeżeli chodzi o smak. Karczek mega intensywny, soczysty i dobrze przyprawiony. Przyjemny posmak utrzymywał się na języku godzinę po zjedzeniu. Na minus bułka, smaczna ale od góry twarda a na dole zaczęła się rozpadać i przeciekać już na początku ALE jednocześnie plus za podanie w papierze, który nie przeciekał i ani kropla nie znalazła się na spodniach czy chodniku. Na plus również sosy na stolikach. Czy wrócę? Chętnie. Chętnie spróbuję również burgera. Ogólna ocena mocne 7/10. Jest potencjał.
Dodano: 2 miesiące temu
Podane treści są cytatem z Profilu Firmy w Google. Wybraliśmy ostatnie opinie, które nie mają skrajnych
negatywnych ocen.
Jeżeli chcesz zobaczyć wszystkie opinie to kliknij tutaj.
Data aktualizacji: 10.11.2024
Dane firmowe i kontaktowe Good Chef - Bartosz Gnych
- Pełna nazwa
- Good Chef - Bartosz Gnych
- Adres rejestrowy
- ul. Długa 68c 53-633 Wrocław
- NIP
- 6151918006
- REGON
- 021160919
- Forma prawna
- jednostka fizyczna (os. fizyczna prowadząca działalność gospodarczą)
- Rozpoczęcie wykonywania działalności gospodarczej
- 10.10.2022
- Status indywidualnej działalności gospodarczej
- AKTYWNY
Profil działalności - kody PKD
Przetwórstwo przemysłowe
- 10.85.Z Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
Działalność związana z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi
- 56.10.A Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
- 56.10.B Ruchome placówki gastronomiczne
- 56.21.Z Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
- 56.29.Z Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
- 56.30.Z Przygotowywanie i podawanie napojów