Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski praca
Czy to Twoja firma?
Organizujemy, wesela, komunie, chrzciny, studniówki, rocznice, wigilie firmowe, przyjęcia biznesowe i koleżeńskie oraz inne imprezy okolicznościowe. Oferujemy również usługi cateringowe dla firm, osób prywatnych oraz przedszkoli.
Wszystkie potrawy w całości przygotowujemy w naszej kuchni! Wysoką jakość i smak naszych potraw doceniło już wiele osób, a także instytucje i firmy w Wyszkowie.
hotelarstwo / gastronomia / turystyka
Oferty pracy Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski
Praca alert - powiadomienia
Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.
Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!
Firma najczęściej oferuje
-
Przyjazna atmosfera
Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 25.09.2024
Mapa Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski
Siedziba główna w Wyszkowie
Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy
Odwiedziny w ostatnich 8 miesiącach
Profil firmy:
Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:
- Warszawa
- Wyszków
- Grajewo
- Białystok
- Bielsko-Biała
- Rybnik
- Katowice
Data aktualizacji: 01.11.2024
Praca Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski - oferty archiwalne
-
KUCHARZ ZMIANOWY / SZEF KUCHNI do sali weselnej i cateringu
Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski- 6 000-9 000 zł / mies.
- Wyszków
- umowa o pracę
- pełny etat
- pracownik fizyczny
-
Zakres obowiązków
-
planowanie dziennej produkcji i działań kuchni,
-
organizowanie i nadzór nad zaopatrzeniem w surowce i półfabrykaty,
-
bieżące zarządzanie kuchnią i kontrola jakości,
-
delegowanie zadań, tworzenie procesów i procedur pracy w kuchni,
-
usprawnianie pracy kuchni
Wymagania
-
doświadczenie zawodowe
-
znajomość kuchni polskiej
-
wysoka kultura osobista
-
sumienność i zaangażowanie
-
umiejętność pracy w zespole
-
wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Oferujemy
-
ciekawą pracę w przyjaznej atmosferze
-
możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenie kwalifikacji
-
pracę na podstawie umowy
-
praca całoroczna
-
rosnąca stawka w zależności od doświadczenia
-