Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
KEBAB - BAR STACHURA PIOTR 2. HOTEL PATVER PIOTR STACHURA opinie
Czy to Twoja firma?
Zgłoś naruszenie
Zgłoszenie treści naruszających zasady i spamu na Aplikuj.pl
Dane tylko do wglądu redakcji.
Opinie pracowników o firmie KEBAB - BAR STACHURA PIOTR 2. HOTEL PATVER PIOTR STACHURA (0)
Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować opinii.
Zasady dodawania opinii
Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.
NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:
- będzie łamać polskie prawo
- będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
- będzie niemerytoryczna
- będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.
Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.
Ktoś musi być pierwszy
Jesteś lub byłeś pracownikiem KEBAB - BAR STACHURA PIOTR 2. HOTEL PATVER PIOTR STACHURA? Podziel się swoją opinią i doświadczeniami z innymi.
Dane firmowe i kontaktowe KEBAB - BAR STACHURA PIOTR 2. HOTEL PATVER PIOTR STACHURA
- Pełna nazwa
- 1. KEBAB - BAR STACHURA PIOTR 2. HOTEL PATVER PIOTR STACHURA
- Adres rejestrowy
- ul. Świętokrzyska 20 25-406 Kielce
- NIP
- 9590819532
- REGON
- 290072486
- Forma prawna
- jednostka fizyczna (os. fizyczna prowadząca działalność gospodarczą)
- Rozpoczęcie wykonywania działalności gospodarczej
- 09.05.1992
- Status indywidualnej działalności gospodarczej
- AKTYWNY
Profil działalności - kody PKD
Działalność związana z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi
- 55.10.Z Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
- 56.10.A Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
- 56.21.Z Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)