Opinie pracowników o firmie Concordia Taste (0)

Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować opinii.

Opinia musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Ocena pracodawcy * (oceń wszystkie pozycje)
Atmosfera pracy
Komunikacja i organizacja pracy
Możliwość rozwoju
Wynagrodzenie
Pytanie musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Twój status *
*
Tylko litery i cyfry, minimalnie znaki
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane

Zasady dodawania opinii

Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.

NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:

  • będzie łamać polskie prawo
  • będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
  • będzie niemerytoryczna
  • będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.

Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.

Ktoś musi być pierwszy

Jesteś lub byłeś pracownikiem Concordia Taste? Podziel się swoją opinią i doświadczeniami z innymi.

Opinie o firmie Concordia Taste (5)

4.6

Na podstawie 902 oceny z Google.

Magdalena Bartnik

Magdalena Bartnik

Miałam okazję odwiedzić restaurację Concordia Taste w Poznaniu i muszę przyznać, że było to niezapomniane kulinarne doświadczenie. Restauracja ta serwuje wybitne, niespotykane smaki, które łączą nowoczesne podejście z tradycyjnymi kuchni polskiej. Każde danie jest starannie przemyślane, a składniki są wyselekcjonowane z najwyższą dbałością o jakość. Dania, które trafiły na nasz stół, były prawdziwą ucztą zarówno dla podniebienia, jak i oczu. Szef kuchni wraz ze swoją załogą zadbali o to, aby każda potrawa była nie tylko doskonale doprawiona, ale także pięknie podana – prawdziwa sztuka kulinarna. Chciałabym również szczególnie wyróżnić kelnera Sebastiana, który obsługiwał nas z najwyższą starannością. Zaskoczył nas swoją uprzejmością, profesjonalizmem i troską. Czułam się, jakby dbał o nas jak o własną rodzinę, co sprawiło, że atmosfera w restauracji była niezwykle ciepła i przyjazna. Takie podejście do gości jest niezwykle ważne i rzadko spotykane. Concordia Taste to miejsce, do którego na pewno wrócimy. Wyjątkowe smaki, piękne podanie oraz obsługa na najwyższym poziomie.

Dodano: 2 tygodnie temu

kamil kulesza

kamil kulesza

Nie ma słów którymi można opisać te miejsce. Trudno znaleźć w świecie inną kuchnię która dorówna Concordii. Concordia rozbiła bank kulinarny. Będąc tu pytajcie koniecznie o Alexa, takiej osoby próżno dziś szukać we wszechświecie !!! To wybitny znawca kulinarny i somelier.

Dodano: miesiąc temu

dwewa sarbinowo

dwewa sarbinowo

Witam koneserów wyjątkowego jedzenia. Miejsce niezwykłe. Jedzenie zasługuje na gwiazdkę Michlena . Zamówiłam Pyrę z gzikiem między innymi i co ? Przeżyłam kulinarny szok. Podanie dania to obraz namalowany na talerzu. Smak to wykwintność i prostota. Jedząc można się przenieść w świat cudownej baśni. To miejsce to najlepszy punkt na mapie Poznania.

Dodano: 5 miesięcy temu

Włodzimierz M.

Włodzimierz M.

Nietuzinkowe miejsce. Wspaniała obsługa. Pan Jacek Kulza Sommelier wspaniale nas poprowadził poprzez całą kolację. Było wyśmienicie oraz interesująco. Personel bardzo profesjonalny! Serwowane dania na najwyższym poziomie doznań wizualnych oraz smakowych. Polecamy!!!

Dodano: 7 miesięcy temu

Aleksandra Gruszka

Aleksandra Gruszka

Do Concordia Taste nie przychodzi się, żeby coś zjeść. Tam się przychodzi, żeby doświadczać. To jedna z 35 najlepszych restauracji w Europie wg The Guardian i jest to jak najbardziej uzasadniony wybór. Pełni pasji ludzie, z ogromną wiedzą, którzy czują to, co robią. Gotują wyłącznie z lokalnych produktów w oparciu o tradycyjne receptury. W szalenie interesujący sposób opowiadają o daniach i o idei tej restauracji w ogóle. Rozumieją ideę doświadczania, rozumieją ideę polskości w nowoczesnym wydaniu. Tradycyjna kuchnia polska już nie ma kompleksów, bawi się konwencją, przekracza granice. To w jak pomysłowy sposób skomponowane są dania: "zwykła i biedna" poznańska pyra z gzikiem podana jest w sposób zaskakujący i kreatywny, jedyny w swoim rodzaju. Zwróćcie uwagę na tę śliczną małą babkę ziemniaczaną. Tatar z sarny z kurkami, topinamburem i majonezem grzybowym, masło z palonym jałowcem. Odrobina lasu na talerzu. Pierogi z rakami, podawane z marynowaną zieloną truskawką. Ta truskawka to moje nowe odkrycie kulinarne: truskawki zbierane zanim dojrzeją, marynowane, w szalenie interesujący sposób przełamują łagodność delikatnych (ciasto w punkt!) pierogów. Truskawka ma tę charakterystyczną truskawkową nutę, ale jeszcze nie jest tak oczywiście słodka. Uwielbiam takie szczegóły. Fantastyczny sos. No i ta śliczna rozetka na talerzu. Pyra z gzikiem i te pierogi to moi absolutni faworyci. Mogłam również spróbować, podanych jako osobny set degustacyjny, marynowanych orzechów włoskich i maleńkiej marynowanej szyszki. Cóż za intensywność unikatowego smaku w czymś tak maleńkim! Zamówiłam również polewkę z borowików: na talerzu ułożona jest kompozycja z pasztetu z grzybów i rydzów, którą przy stoliku kelner zalewa zupą. Przeoczyłam moment na zrobienie zdjęcia przed zalaniem, niestety, czego ogromnie żałuję. Ale była to naprawdę intensywna, aromatyczna, kreatywna kompozycja grzybów w trzech różnych wersjach/strukturach. Tak jak już wspomniałam, to miejsce tworzą szalenie interesujący i oddani temu miejscu ludzie. To nie tylko gotowanie i serwowanie dań, to bycie częścią tego miejsca i dzielenie się swoją pasją. Sommelier Aleksander - rzadko spotyka się ludzi z taką pasją opowiadających o winie, o jedzeniu, tak ciekawych ludzi i otwartych na doświadczenia. Dzięki niemu można spróbować więcej, iść krok dalej, zostawić daleko za sobą "przyszedłem coś zjeść", wkraczamy na zupełnie inny poziom. Zaproponowana przez niego degustacja destylatów to jedno z moich najciekawszych kulinarnych doświadczeń. I nie byłoby go, gdyby nie swobodne rozmowy z sommelierem, i od słowa do słowa "kliknęło" porozumienie, pojawiły się nowe pomysły. O właśnie coś takiego w tym wszystkim chodzi, proszę Państwa. To był jeden z tych momentów, w których Gość dostaje znacznie więcej niż oczekiwał, i do tego w sposób tak naturalny, w szalenie przyjaznej atmosferze. Unikatowych momentów. Serdecznie za to dziękuję i do zobaczenia ponownie! PS: To nie jest 5/5, to jest co najmniej 6/5 :) Na zdjęciach: Pyra z gzikiem (twaróg z Krajkowa / babka ziemniaczana / kwaśna śmietana / rzodkiewka) Pierogi z rakami z Jeziorowni (sos beurre blanc z kwiatów czarnego bzu / marynowana truskawka) Tatar z sarny (piklowana kurka / kiszony topinambur / czarny bez / majonez grzybowy / masło z palonym jałowcem / bułki z kasztanów) Czekadełko (trzy rodzaje pieczywa) Degustacyjny set destylatów (wasabi / żurek / borowiki / wędzony śledź) Wizyta 25 stycznia 2024

Dodano: 7 miesięcy temu

Podane treści są cytatem z Profilu Firmy w Google. Wybraliśmy ostatnie opinie, które nie mają skrajnych negatywnych ocen.
Jeżeli chcesz zobaczyć wszystkie opinie to kliknij tutaj.
Data aktualizacji: 10.10.2024

Dane firmowe i kontaktowe Concordia Taste

Pełna nazwa
RESTAURACJA CONCORDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Adres rejestrowy
Zwierzyniecka 3 60-813 Poznań
NIP
7811873754
REGON
301944461
KRS
0001010473
Forma prawna
spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Wpis do Rejestru Przedsiębiorców
30.12.2022
Status indywidualnej działalności gospodarczej
AKTYWNA
Źródło danych: GUS, CEIDG, KRS
Data aktualizacji: 20.09.2024

Opinie o innych pracodawcach w Poznaniu i okolicy