Opinie pracowników o firmie Halina Tybura Gospoda pod Brzozami (0)

Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować opinii.

Opinia musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Ocena pracodawcy * (oceń wszystkie pozycje)
Atmosfera pracy
Komunikacja i organizacja pracy
Możliwość rozwoju
Wynagrodzenie
Pytanie musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Twój status *
*
Tylko litery i cyfry, minimalnie znaki
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane

Zasady dodawania opinii

Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.

NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:

  • będzie łamać polskie prawo
  • będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
  • będzie niemerytoryczna
  • będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.

Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.

Ktoś musi być pierwszy

Jesteś lub byłeś pracownikiem Halina Tybura Gospoda pod Brzozami? Podziel się swoją opinią i doświadczeniami z innymi.

Opinie o firmie Halina Tybura Gospoda pod Brzozami (5)

4.3

Na podstawie 342 oceny z Google.

Kamil Panak

Kamil Panak

O tej lokalizacji dowiedzieliśmy się od właściciela noclegów, gdzie nasze dzieci spędza następny tydzień. Z zewnątrz lokal nie wygląda zachęcająco, ale wewnątrz prezentuję się bardzo ładnie i schludnie. Ruch też jest nie mały ale 7 stolików w zupełności wystarcza, żeby nikt nie musiał czekać na swoją kolej. Najpierw plusy. Obiad dnia czyli rosół oraz ziemniaki, kotlet schabowy zapiekany z serem oraz surówka plus kompot za jedyne 37 zł. Same porcje były duże więc można nim się było spokojnie najeść. Rosół taki domowy, może nie mistrzowski w smaku, ale dobry. Kotlet smaczny z serem tylko zyskiwał. Dla młodszego filet w chrupiącej panierce, frytki (wszystko pyszne, młody szamał aż miło) i surówką, czyli tak naprawdę sama marchewka. I tutaj pojawia się pierwszy minusik. Jak dla dziecka to chyba troszkę twardawa plus zmieszana z jakimś dziwnym sosem (czy czymś innym). Nawet dla mnie to nie było to, mimo że lubię takie proste surówki. Syn od razu ją odrzucił. Naleśniki dobre, tylko 2 sztuki i niezbyt duże. Córce smakowało, ale była nie najedzona i zaczęła podjadać moje kluski śląskie i frytki od brat. No i na koniec największy minus - moje danie, czyli pieczeń, kluski śląskie i kapusta zasmażana. Danie jak dla mnie małe, nawet żona jak je zobaczyła to zapytała czy się najem. Najlepsza była kapusta z dużą ilością mięsa. Natomiast pieczeń chyba za surowa, troszkę dziwna w smaku, dobrze że sos był smaczny to dało radę ja zjeść. Z żalem pierwszy raz muszę dać 4 gwiazdki, niestety kuchnia nierówna, ale może to kwestia wyboru i przy innym moim wyborze, i innym dniu było by lepiej.

Dodano: 3 miesiące temu

Adam Bramson

Adam Bramson

WEGETARIANIE, to tu! Lokal wybrałem, bo jako jedyny pośród setek uniejowskich „Królewskich kuchni” w ogóle wie, o istnieniu dań jarskich. Pierwszym rzutem czytając nazwę lokalu spodziewałem się knajpy przy trasie, a mijane po drodze tablice reklamowe tylko to podbudowały. Zajeżdżam, a tu… remiza na planie kwadratu z „Salą kominkową” wewnątrz :D W środku ludzi niewiele, wystrój „z dawnych lat po liftingu”, za barem młoda, bardzo miła Pani. Flaczki okazały się bardzo dobrze przyprawionym daniem o odpowiedniej gramaturze. Mocno treściwe, mięsne, bardzo dobre! Flaczki z boczniaków to raczej zupa cebulowa z boczniakami i tutaj ewidentnie widać strach kucharki przed przyprawami. Po podkręceniu pieprzem okazały się bardzo dobrą potrawą! Schabowy - typowy jak przy trasie. Duży, świeży, soczysty, w towarzystwie dobrych - ale gotowych - surówek i ziemniaków l, które ewidentnie były odgrzewane. Placek wegański też bardzo dobry - świeżo i właściwie usmażony, w środku gulasz z kostki sojowej z aromatycznym sosie. Słowem - bardzo dobry lokal na obiad po trasie. Wyglądem nie zachęca, ale każdy wyjdzie najedzony i nie oszukany :) Dziwią mnie zawsze w takich miejscach te „przytanienia” jak ta gotowa surówka i odgrzewane ziemniaki - kilka ruchów nożem i byłoby restauracyjnie, a nie barowo :)

Dodano: 7 miesięcy temu

Emilia Kociołek

Emilia Kociołek

Zatrzymaliśmy się na jedzenie w gospodzie w czasie powrotu z term. Wszystko świeże, smaczne i przede wszystkim przystępne cenowo. Danie dnia jedyne 25zł. Gorąco polecam.

Dodano: 4 miesiące temu

Konrad Szymańczuk

Konrad Szymańczuk

Placek Węgierski plus Świeżonka z kaszą gryczaną i ogórkami z mirindą 0,85L zapłaciliśmy mniej więcej 62 zł. Panie z obsługi bardzo miłe i uśmiechnięte, jedzenie dobre, świeże i da się najeść. Stosunek cena - ilość na prawdę super. Jedyny minus że na zewnątrz wejście nie zachęca ale w środku jest Ok, ładnie, czysto i schludnie.

Dodano: rok temu

Karina Kuleczka

Karina Kuleczka

Pani obsługująca przemiła, uśmiechnięta. Za tak piękny uśmiech należy się jakaś premia 😉 zamówiliśmy pomidorową- przepyszna, idealna, żurek- kwaśny, przepyszny, tak dobrego żurku nigdy nie jadłam, placek po węgiersku-bardzo dobry, spaghetti-pyszne. Jak najbardziej polecam!! Napewno wrócę ❤️

Dodano: 9 miesięcy temu

Podane treści są cytatem z Profilu Firmy w Google. Wybraliśmy ostatnie opinie, które nie mają skrajnych negatywnych ocen.
Jeżeli chcesz zobaczyć wszystkie opinie to kliknij tutaj.
Data aktualizacji: 20.11.2024

Dane firmowe i kontaktowe Halina Tybura Gospoda pod Brzozami

Pełna nazwa
Halina Tybura Gospoda pod Brzozami
Adres rejestrowy
Dąbska 26 99-210 Uniejów
NIP
6681031104
REGON
731000362
Forma prawna
jednostka fizyczna (os. fizyczna prowadząca działalność gospodarczą)
Rozpoczęcie wykonywania działalności gospodarczej
02.01.2002
Status indywidualnej działalności gospodarczej
AKTYWNY

Profil działalności - kody PKD

Handel hurtowy i detaliczny; naprawa pojazdów samochodowych, włączając motocykle

  • 47.22.Z Sprzedaż detaliczna mięsa i wyrobów z mięsa prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.78.Z Sprzedaż detaliczna pozostałych nowych wyrobów prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach

Działalność związana z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi

  • 55.10.Z Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
  • 55.20.Z Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
  • 56.10.A Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
  • 56.21.Z Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)

Działalność w zakresie usług administrowania i działalność wspierająca

  • 77.12.Z Wynajem i dzierżawa pozostałych pojazdów samochodowych, z wyłączeniem motocykli
Źródło danych: GUS, CEIDG, KRS
Data aktualizacji: 24.10.2024