Od ponad dwóch dekad jesteśmy dumnym przedstawicielem branży doradztwa rolnego oraz gastronomii. Nasza przygoda rozpoczęła się 1 stycznia 1998 roku w malowniczych Braszowicach, gdzie do dziś serwujemy naszym klientom nie tylko smakowite doznania kulinarne, ale także oferujemy wsparcie w zakresie zarządzania i prowadzenia działalności gospodarczej.


Jako DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik, z pasją łączymy tradycję z nowoczesnością. Nasze usługi gastronomiczne obejmują zarówno stacjonarne restauracje, jak i ruchome placówki, które pozwalają nam dotrzeć z naszymi wyśmienitymi daniami tam, gdzie są nasi klienci. Rozumiemy, jak ważna jest elastyczność w dzisiejszym świecie, dlatego oferujemy także katering na najwyższym poziomie, dostosowany do indywidualnych potrzeb i okoliczności.

Zdajemy sobie sprawę, że każdy szczegół ma znaczenie, dlatego posiadamy zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych, co pozwala nam dopełnić ofertę gastronomiczną o wysokiej jakości trunki, idealnie komponujące się z serwowanymi potrawami.

Nasze usługi doradcze są skierowane do tych, którzy poszukują nie tylko teoretycznej wiedzy, ale praktycznych rozwiązań, które pomogą w rozwijaniu ich działalności rolniczej i biznesowej. Zawsze staramy się być blisko naszych klientów, rozumieć ich potrzeby i dostarczać rozwiązania, które przyczynią się do ich sukcesu.

Jesteśmy dumni z naszej lokalnej obecności, ale nasze ambicje sięgają dalej. Każdego dnia pracujemy nad tym, aby nasze usługi były synonimem jakości i profesjonalizmu. Wierzymy, że zaufanie, które przez lata zbudowaliśmy wśród naszych klientów, jest najlepszym świadectwem naszej ciężkiej pracy i zaangażowania.

Zapraszamy do skorzystania z naszych usług – zarówno jeśli chodzi o smakowitą ucztę dla podniebienia, jak i wsparcie w rozwijaniu Twojego biznesu. Razem możemy więcej!

DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik najczęściej poszukuje kandydatów
- w kategoriach zawodowych:
hotelarstwo / gastronomia / turystyka

Oferty pracy DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik

Praca alert - powiadomienia

  • Kucharz

    DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
    • Kamieniec Ząbkowicki
    • umowa o pracę
    Dodana
  • Pomoc kuchenna

    DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
    • Braszowice
    • umowa o pracę
    Dodana

Oferty pracy, które mogą cię zainteresować

Firma najczęściej oferuje

  • Elastyczny czas pracy

Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 03.10.2024

Mapa DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik

Adres rejestrowy

Dynamika publikacji ofert pracy w ostatnich 6 miesiącach

DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska

Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 12 miesiącach

Profil firmy:
DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Poznań
  2. Wrocław
  3. Katowice
  4. Łódź
  5. Skorcz
  6. Szklarska Poreba
  7. Kudowa-Zdrój
  8. Warszawa
  9. Żywiec

Data aktualizacji: 01.11.2024

Praca DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik - oferty archiwalne

  • Bufetowa

    DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
    • Braszowice
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      W zawodzie
      praca od 12 00 - 20 00
      praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy

      Wymagania

      • Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
      • Uprawnienia: KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNYCH LUB GOTOWOŚĆ JEJ WYROBIENIA, PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY NA TYM STANOWISKU
      • Inne wymagania: DOŚWIADCZENIE MILE WIDZINE

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 010 PLN
      • Opis wynagrodzenia: praca od 12 00 - 20 00, Braszowice 63 praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Bufetowa

    DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
    • Braszowice
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      W zawodzie
      praca od 12 00 - 20 00
      praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy

      Wymagania

      • Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
      • Uprawnienia: KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNYCH LUB GOTOWOŚĆ JEJ WYROBIENIA, PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY NA TYM STANOWISKU
      • Inne wymagania: DOŚWIADCZENIE MILE WIDZINE

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 010 PLN
      • Opis wynagrodzenia: praca od 12 00 - 20 00, Braszowice 63 praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Pomoc kuchenna

    DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
    • Braszowice
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      W zawodzie

      praca od 7 00 - 20 00, Braszowice 63
      praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy

      Wymagania

      • Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe, brak
      • Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY NA TYM STANOWISKU

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 010 PLN
      • Opis wynagrodzenia: praca od 7 00 - 20 00, Braszowice 63 praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Kucharka/pomoc kuchenna

    DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
    • Kamieniec Ząbkowicki
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      W ZAWODZIE

      Wymagania

      • Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe, brak
      • Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY NA TYM STANOWISKU

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 010 PLN
      • Opis wynagrodzenia: PRACA W GODZ. 7-15
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Kucharka/pomoc kuchenna

    DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
    • 3 500 zł / mies.
    • Kamieniec Ząbkowicki
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      W ZAWODZIE

      Wymagania

      • Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe, brak
      • Uprawnienia: KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNYCH LUB GOTOWOŚĆ JEJ WYROBIENIA, PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY NA TYM STANOWISKU
      • Inne wymagania: DOŚWIADCZENIE MINIMUM 2 LAT JAKO KUCHARZ

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 500 PLN
      • Opis wynagrodzenia: PRACA W GODZ. 7-15
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną