Od ponad trzech dekad, jako MASARNIA Marek Stępnik, z dumą reprezentujemy polską jakość na europejskim rynku przetwórstwa mięsnego. Nasza podróż rozpoczęła się w 1983 roku w malowniczym Dębnie, gdzie z pasją i zaangażowaniem zaczęliśmy tworzyć naszą historię w branży mięsnej. Specjalizujemy się w produkcji mięsa na kebab, której jakość jest rozpoznawalna w całej Europie.¶¶Nasze produkty, od kebabu z drobiu po mieszanki wołowiny, baraniny i mięsa indyka, są dostępne w różnych gramaturach, od 5 kg do 40 kg, aby sprostać potrzebom różnorodnych klientów. Stawiamy na innowacyjność i jakość, co potwierdza nasze nowoczesne zaplecze techniczne oraz certyfikat jakości PL . Dzięki temu jesteśmy uprawnieni do eksportu naszych wyrobów, co pozwala nam dotrzeć z naszymi produktami do miłośników kebabu na całym kontynencie.¶¶W MASARNIA Marek Stępnik zdajemy sobie sprawę, że nasza pozycja na rynku to wynik budowania silnych relacji z kontrahentami. Wierzymy w transparentność i zaufanie, które są fundamentem naszych długotrwałych partnerstw. Nasze długie doświadczenie w branży i udoskonalane metody produkcyjne to nasza przewaga konkurencyjna, która pozwala nam nieustannie podnosić standardy realizowanych usług.¶¶Jesteśmy dumni z tego, że nasza firma realizuje operację w ramach Programu PROW 2014-2020, mającą na celu modernizację zakładu przetwórstwa mięsa. To świadczy o naszym zaangażowaniu w rozwój i dążeniu do doskonałości.¶¶Zapraszamy do współpracy i odkrycia smaku prawdziwego kebabu, który jest efektem naszej pasji, doświadczenia i ciągłego dążenia do perfekcji. Razem możemy tworzyć smakowite historie.
MASARNIA Marek Stępnik najczęściej poszukuje kandydatów
- w kategoriach zawodowych:
praca fizyczna produkcja / przemysł wytwórstwo / rzemiosło

Oferty pracy MASARNIA Marek Stępnik

Praca alert - powiadomienia

Oferty pracy, które mogą cię zainteresować

Mapa MASARNIA Marek Stępnik

Siedziba główna

Dynamika publikacji ofert pracy w ostatnich 6 miesiącach

100%

MASARNIA Marek Stępnik poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska

Pracownik fizyczny55.6%Pracownik produkcji38.9%Rzeźnik5.6%100%

Statystyki odwiedzin profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 11 miesiącach

100%

Data aktualizacji: 01.04.2025

Profil firmy:
MASARNIA Marek Stępnik
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Wrocław
  2. Bydgoszcz
  3. Warszawa
  4. Poznań
  5. Trzebiatów
  6. Staszów
  7. Stargard

Praca MASARNIA Marek Stępnik - oferty archiwalne

  • Pomocniczy robotnik przemysłowy

    MASARNIA Marek Stępnik
    • Dębno
    • umowa o pracę
    • Zakres obowiązków

      Wykonywanie prac zleconych związanych z przetwórstwem mięsnym: prace związane przy produkcji kebabu tj. układanie i formowanie kebabu, zawijanie kebabu, sortowanie mięsa mielonego i drobiowego, dbanie o porządek stanowiska pracy, przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie produktów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów.

      Wymagania

      • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
      • Uprawnienia: Doświadczenie w pracy w przetwórstwie mięsnym, współpraca w zespole, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
      • Inne wymagania: [Umiejętność 2] : przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie materiałów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów, dbanie o czystość stanowiska pracy [Umiejętność 1] : prace związane przy produkcji kebabu: układanie i formowanie kebabu, zawijanie i pakowanie kebabu, sortowanie mięsa drobiowego i mielonego,

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 600 PLN
  • Pracownik produkcji

    MASARNIA Marek Stępnik
    • Dębno
    • umowa o pracę
    • Zakres obowiązków

      Wykonywanie prac związanych z przetwórstwem mięsnym: prace związane przy produkcji kebabu tj. układanie i formowanie kebabu, zawijanie kebabu, sortowanie mięsa mielonego i drobiowego, dbanie o porządek stanowiska pracy, przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie produktów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów.

      Wymagania

      • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
      • Uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, Doświadczenie w pracy w przetwórstwie mięsnym (wymagany staż - lata: 1)
      • Inne wymagania: [Umiejętność 2] : przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie materiałów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów, dbanie o czystość stanowiska pracy [Umiejętność 1] : prace związane przy produkcji kebabu: układanie i formowanie kebabu, zawijanie i pakowanie kebabu, sortowanie mięsa drobiowego i mielonego,

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 500 PLN
      • Opis wynagrodzenia: + premia uznaniowa
  • Rozbieracz-wykrawacz

    MASARNIA Marek Stępnik
    • Dębno
    • umowa o pracę
    • Zakres obowiązków

      Wykonywanie prac związanych z przetwórstwem mięsnym przy produkcji kebabu, rozbieranie mięsa z kurczaka - trybowanie i wykrawanie mięsa za pomocą noży, sortowanie mięsa

      Wymagania

      • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
      • Uprawnienia: Doświadczenie w pracy w przetwórstwie mięsnym (wymagany staż - lata: 1), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
      • Inne wymagania: [Umiejętność 2] : przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie materiałów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów, dbanie o czystość stanowiska pracy [Umiejętność 1] : prace związane przy produkcji kebabu: układanie i formowanie kebabu, zawijanie i pakowanie kebabu, sortowanie mięsa drobiowego i mielonego,

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 500 PLN
      • Opis wynagrodzenia: + premia uznaniowa
  • Pracownik produkcji

    MASARNIA Marek Stępnik
    • Dębno
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      Wykonywanie prac związanych z przetwórstwem mięsnym: prace związane przy produkcji kebabu tj. układanie i formowanie kebabu, zawijanie kebabu, sortowanie mięsa mielonego i drobiowego, dbanie o porządek stanowiska pracy, przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie produktów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów.

      Wymagania

      • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
      • Uprawnienia: Doświadczenie w pracy w przetwórstwie mięsnym (wymagany staż - lata: 1)
      • Inne wymagania: [Umiejętność 2] : przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie materiałów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów, dbanie o czystość stanowiska pracy [Umiejętność 1] : prace związane przy produkcji kebabu: układanie i formowanie kebabu, zawijanie i pakowanie kebabu, sortowanie mięsa drobiowego i mielonego,

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 500 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Pomocniczy robotnik w przemyśle przetwórczym

    MASARNIA Marek Stępnik
    • Dębno
    • umowa o pracę
    • Zakres obowiązków

      Wykonywanie prac zleconych związanych z przetwórstwem mięsnym: prace związane przy produkcji kebabu tj. układanie i formowanie kebabu, zawijanie kebabu, sortowanie mięsa mielonego i drobiowego, dbanie o porządek stanowiska pracy, przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie produktów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów.

      Wymagania

      • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
      • Uprawnienia: Doświadczenie w pracy w przetwórstwie mięsnym (wymagany staż - lata: 1)
      • Inne wymagania: [Umiejętność 2] : przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie materiałów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów, dbanie o czystość stanowiska pracy [Umiejętność 1] : prace związane przy produkcji kebabu: układanie i formowanie kebabu, zawijanie i pakowanie kebabu, sortowanie mięsa drobiowego i mielonego,

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 300 PLN