Technolog żywności

  • Niepiekła, mazowieckie pow. płoński

Technolog

Umowa o pracę

Pełny etat

                 

Technolog żywności


Obowiązki

  • opracowywanie dokumentacji technologicznej, specyfikacji produktu
  • wykonywanie prób technologicznych
  • przeprowadzanie ocen sensorycznych i zlecanie badań laboratoryjnych
  • opracowywanie i wdrażanie nowych produktów
  • nadzór nad jakością surowców oraz gotowych produktów
  • przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji jakościowo–produkcyjnej
  • współpraca z działem produkcji
  • organizacja odpowiedniego przetwarzania surowców
  • wdrażaniem nowych technologii jak również udoskonalanie już istniejących rozwiązań
  • dbałość o bezpieczeństwo i higienę żywności
  • przeprowadzanie szkoleń pracowniczych z zakresu technologii i higieny produkcji

Wymagania

  • wykształcenie wyższe preferowane kierunki: technologia żywności, kontrola jakości, towaroznawstwo itp.
  • znajomość norm i systemów zarządzania jakością
  • znajomość przetwórstwa spożywczego, prawa żywnościowego
  • doświadczenie na podobnym stanowisku bardzo mile widziane

Oferujemy

  • stabilne zatrudnienie na umowę o pracę
  • możliwość zdobywania kwalifikacji i rozwoju
  • niezbędne narzędzia pracy
  • prywatna opieka medyczna
  • parking dla pracowników
  • przyjazną atmosferę pracy w zaangażowanym i pomocnym zespole

Aplikuj

Dodana
Wygasa (za 8 dni)

Chcesz dowiedzieć się więcej o firmie?

Zobacz profil pracodawcy

Podobne oferty pracy

Polecani pracodawcy