Jestem pasjonatem kuchni japońskiej. Pierwszy raz zetknąłem się z sushi 18 lat temu, gdy rozpocząłem pracę w najlepszym wówczas sushi barze w Polsce. Swoją zdobytą wiedzę i umiejętności poszerzałem pracując w sushi-barach w Poznaniu, Warszawie, Wrocławiu oraz Krakowie, a nawet odbywając praktykę w Antwerpii (Belgia).



Kolejnym etapem, a zarazem wyzwaniem była pomoc w zorganizowaniu jednego z najlepszych sushi-barów w Poznaniu, który prowadziłem jako manager przez 6 lat (CP). Myśl o stworzeniu własnej restauracji kiełkowała we mnie od kilku lat, aż w końcu stała się ku mojej olbrzymiej radości rzeczywistością. Wyrazem tego stało się DOKKU.

Restauracja Dokku Sushi najczęściej poszukuje kandydatów
- w kategoriach zawodowych:
hotelarstwo / gastronomia / turystyka

Oferty pracy Restauracja Dokku Sushi

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Oferty pracy, które mogą cię zainteresować

  • Kelner

    Wojciech Nowicki Laserowy Babilon
    • 4 500-5 000 zł brutto / mies. (zal. od umowy)
    • Poznań
    • umowa o pracę
    • bez doświadczenia
    Aplikuj szybko
    Dodana

Firma najczęściej oferuje

  • Atrakcyjne wynagrodzenie

Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 25.09.2024

Mapa Restauracja Dokku Sushi

Dane rejestrowe

Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 7 miesiącach

Profil firmy:
Restauracja Dokku Sushi
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Poznań
  2. Warszawa
  3. Bielsko-Biała
  4. Wrocław
  5. Pruszków

Data aktualizacji: 01.11.2024

Praca Restauracja Dokku Sushi - oferty archiwalne

  • Restauracja Dokku Sushi zatrudni szefa kuchni

    Restauracja Dokku Sushi
    • Poznań
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Do naszego zespołu poszukujemy kucharza z doświadczeniem, którego gastronomia wciągnęła tak daleko, że już gdzie indziej nie ma senesu sprawdzać.

      Zakres obowiązków

      - samodzielne zarządzanie zespołem kuchni

      - odpowiedzialność za zakup

      - tworzenie receptur i menu

      - odpowiedzialność za czystość i haccp



      Wymagania

      - doświadczenie na podobnym stanowisku

      - wysoka kultura osobista

      - umiejętność zarządzania i planowania na kuchni

      - umiejętności liczenia food cost

      - dbanie o miejsce pracy

      - umiejętność kierowania zespołem i pracownikami

      Oferujemy

      - atrakcyjne wynagrodzenie

      - premie

      - szkolenia zawodowe

      - wsparcie merytoryczne

      - brak nudy

Pracodawcy w Poznaniu i okolicy