Witajcie w naszym kulinarnym świecie SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK, gdzie pasja do smaku i tradycja spotykają się na każdym kroku. Nasza przygoda z gastronomią rozpoczęła się w Szczecinie, przy ulicy Południowej 21, w lutym 2012 roku. Od tego czasu nieustannie dążymy do tego, aby nasze restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne były miejscem, gdzie każdy posiłek staje się wyjątkowym doświadczeniem.


Specjalizujemy się w tworzeniu gotowych dań, które zachwycają zarówno smakiem, jak i jakością. Nasza oferta to nie tylko bogactwo wyboru, ale i gwarancja, że każdy znajdzie coś dla siebie – od tradycyjnych przysmaków po nowoczesne kompozycje kulinarne. Z wielką starannością przygotowujemy i podajemy napoje, które doskonale komponują się z serwowanymi przez nas potrawami.

Jesteśmy dumni z tego, że nasza firma, prowadzona przez Sylwię Diaków-Hrycyk, od lat utrzymuje się na rynku, rozwijając swoją działalność i zdobywając zaufanie klientów. W marcu 2024 roku poszukiwaliśmy aż 40 nowych talentów, co świadczy o naszym dynamicznym rozwoju i ciągłym poszukiwaniu nowych możliwości.

Chociaż nie dysponujemy pełnymi informacjami na temat naszej misji czy wartości, które nami kierują, możemy zapewnić, że każdego dnia staramy się być lepsi, oferując usługi na najwyższym poziomie. Nasze długoletnie doświadczenie i zaangażowanie w to, co robimy, są naszym niepisane kodeksem, którym się kierujemy.

Zapraszamy Was do odwiedzenia nas w Szczecinie, abyście mogli osobiście przekonać się o jakości naszych usług i dołączyć do grona naszych zadowolonych klientów. W SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK każdy posiłek to nie tylko chwila przyjemności, ale i część naszej wspólnej historii.

SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK najczęściej poszukuje kandydatów
- w kategoriach zawodowych:
praca fizyczna hotelarstwo / gastronomia / turystyka

Oferty pracy SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Oferty pracy, które mogą cię zainteresować

Mapa SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK

Siedziba główna

Dynamika publikacji ofert pracy w ostatnich 6 miesiącach

SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska

Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 11 miesiącach

Profil firmy:
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Warszawa
  2. Szczecin
  3. Poznań
  4. Wrocław
  5. Bydgoszcz
  6. Pruszków
  7. Bielsko-Biała
  8. Olsztyn
  9. Gdańsk
  10. Gdynia

Data aktualizacji: 01.12.2024

Praca SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - oferty archiwalne

  • McDonald's Goleniów Łozienica - Pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • 4 300-5 540 zł / mies.
    • Łozienica
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • pracownik fizyczny
    • praca od zaraz
    • bez doświadczenia
    • запрошуємо працівників з України
    • Zakres obowiązków

      Co będziesz robić?

      • przygotowywać burgery, desery i inne pyszności
      • sprzedawać je
      • kompletować i wydawać zamówienia
      • dbać o porządek

      Wymagania

      Czego szukamy?

      • chęci do pracy
      • otwartości i komunikatywności
      • umiejętności pracy w zespole

      Pssst: Nie musisz mieć doświadczenia w gastronomii - wszystkiego Cię nauczymy!

      Oferujemy

      Co otrzymasz od nas?

      • Umowa o pracę od pierwszego dnia
      • Wynagrodzenie od 4300,00 zł brutto miesięcznie
      • Dodatki do wynagrodzenia:
        + 20% stawki za pracę w godzinach nocnych 23:00-7:00
        + premie uznaniowe
        + dodatek za pracę w święta (+10 zł do każdej godziny)
      • Bonus finansowy za polecenie znajomego do pracy (1500 zł)
      • Elastyczny grafik i możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin
      • Realna możliwość rozwoju/awansu
      • Zniżki na nasze produkty do wszystkich restauracji w Polsce
      • Atrakcyjna oferta rabatowa na posiłki w czasie pracy
      • Prywatna opieka medyczna i ubezpieczenie na życie (opcjonalnie)
      • Możliwość nabycia kart sportowych w atrakcyjnych cenach

      Masz smaka na tę ofertę? Aplikuj tutaj, zadzwoń do nas lub wypełnij ulotkę rekrutacyjną w restauracji McDonald's MOP Łozienica, ul. Usługowa 2.

      Pracuj z nami! Czekamy właśnie na Ciebie!

  • McDonald's Goleniów Łozienica - Pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • 4 250-5 500 zł / mies.
    • Łozienica
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • pracownik fizyczny
    • praca od zaraz
    • bez doświadczenia
    • запрошуємо працівників з України
    • Zakres obowiązków

      Co będziesz robić?

      • przygotowywać burgery, desery i inne pyszności
      • sprzedawać je
      • kompletować i wydawać zamówienia
      • dbać o porządek

      Wymagania

      Czego szukamy?

      • chęci do pracy
      • otwartości i komunikatywności
      • umiejętności pracy w zespole

      Pssst: Nie musisz mieć doświadczenia w gastronomii - wszystkiego Cię nauczymy!

      Oferujemy

      Co otrzymasz od nas?

      • Umowa o pracę od pierwszego dnia
      • Wynagrodzenie od 4250,00 zł brutto miesięcznie
      • Dodatki do wynagrodzenia:
        + 20% stawki za pracę w godzinach nocnych 23:00-7:00
        + premie uznaniowe
        + dodatek za pracę w święta (+10 zł do każdej godziny)
      • Bonus finansowy za polecenie znajomego do pracy (1500 zł)
      • Elastyczny grafik i możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin
      • Realna możliwość rozwoju/awansu
      • Zniżki na nasze produkty do wszystkich restauracji w Polsce
      • Atrakcyjna oferta rabatowa na posiłki w czasie pracy
      • Prywatna opieka medyczna i ubezpieczenie na życie (opcjonalnie)
      • Możliwość nabycia kart sportowych w atrakcyjnych cenach

      Masz smaka na tę ofertę? Aplikuj tutaj, zadzwoń do nas lub wypełnij ulotkę rekrutacyjną w restauracji McDonald's MOP Łozienica, ul. Usługowa 2.

      Pracuj z nami! Czekamy właśnie na Ciebie!

  • McDonald's Goleniów Łozienica - Pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • 4 250-5 500 zł / mies.
    • Łozienica
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • pracownik fizyczny
    • praca od zaraz
    • bez doświadczenia
    • запрошуємо працівників з України
    • Zakres obowiązków

      Co będziesz robić?

      • przygotowywać burgery, desery i inne pyszności
      • sprzedawać je
      • kompletować i wydawać zamówienia
      • dbać o porządek

      Wymagania

      Czego szukamy?

      • chęci do pracy
      • otwartości i komunikatywności
      • umiejętności pracy w zespole

      Pssst: Nie musisz mieć doświadczenia w gastronomii - wszystkiego Cię nauczymy!

      Oferujemy

      Co otrzymasz od nas?

      • Umowa o pracę od pierwszego dnia
      • Wynagrodzenie od 4250,00 zł brutto miesięcznie
      • Dodatki do wynagrodzenia:
        + 20% stawki za pracę w godzinach nocnych 23:00-7:00
        + premie uznaniowe
        + dodatek za pracę w święta (+10 zł do każdej godziny)
      • Bonus finansowy za polecenie znajomego do pracy (1500 zł)
      • Elastyczny grafik i możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin
      • Realna możliwość rozwoju/awansu
      • Zniżki na nasze produkty do wszystkich restauracji w Polsce
      • Atrakcyjna oferta rabatowa na posiłki w czasie pracy
      • Prywatna opieka medyczna i ubezpieczenie na życie (opcjonalnie)
      • Możliwość nabycia kart sportowych w atrakcyjnych cenach

      Masz smaka na tę ofertę? Aplikuj tutaj, zadzwoń do nas lub wypełnij ulotkę rekrutacyjną w restauracji McDonald's MOP Łozienica, ul. Usługowa 2.

      Pracuj z nami! Czekamy właśnie na Ciebie!

  • McDonald's Goleniów Łozienica - Pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • 4 250-5 500 zł / mies.
    • Łozienica
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • pracownik fizyczny
    • praca od zaraz
    • bez doświadczenia
    • запрошуємо працівників з України
    • Zakres obowiązków

      Co będziesz robić?

      • przygotowywać burgery, desery i inne pyszności
      • sprzedawać je
      • kompletować i wydawać zamówienia
      • dbać o porządek

      Wymagania

      Czego szukamy?

      • chęci do pracy
      • otwartości i komunikatywności
      • umiejętności pracy w zespole

      Pssst: Nie musisz mieć doświadczenia w gastronomii - wszystkiego Cię nauczymy!

      Oferujemy

      Co otrzymasz od nas?

      • Umowa o pracę od pierwszego dnia
      • Wynagrodzenie od 4250,00 zł brutto miesięcznie
      • Dodatki do wynagrodzenia:
        + 20% stawki za pracę w godzinach nocnych 23:00-7:00
        + premie uznaniowe
        + dodatek za pracę w święta (+10 zł do każdej godziny)
      • Bonus finansowy za polecenie znajomego do pracy (1500 zł)
      • Elastyczny grafik i możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin
      • Realna możliwość rozwoju/awansu
      • Zniżki na nasze produkty do wszystkich restauracji w Polsce
      • Atrakcyjna oferta rabatowa na posiłki w czasie pracy
      • Prywatna opieka medyczna i ubezpieczenie na życie (opcjonalnie)
      • Możliwość nabycia kart sportowych w atrakcyjnych cenach

      Masz smaka na tę ofertę? Aplikuj tutaj, zadzwoń do nas lub wypełnij ulotkę rekrutacyjną w restauracji McDonald's MOP Łozienica, ul. Usługowa 2.

      Pracuj z nami! Czekamy właśnie na Ciebie!

  • Instruktor

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      - szkolenie pracowników, tj. przygotowanie nowych pracowników do pracy na poszczególnych stanowiskach pracy pod względem merytorycznym w oparciu o posiadane doświadczenie,
      - praca przy grillu, frytkownicach, przygotowywanie kanapek, frytek, sałatek, deserów i napojów,
      - praca związana z obsługą klientów, obsługą kasy i drukarki fiskalnej,
      - prace porządkowe związane z utrzymaniem porządku na obszarze produkcji jak i na sali dla gości, oraz na terenie zewnętrznym przyległym do restauracji

      Wymagania

      • Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
      • Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), PRACA W ZESPOLE, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
      • Inne wymagania: UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW; UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 496 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Kierownik działu w lokalu gastronomicznym/stanowisko: menadżer

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      - zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w firmie procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska,
      - ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji,
      - kerowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny,
      - wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i obowiązującymi procedurami,
      - sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji,
      - nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych i młodszych stażem menedżerów,
      - obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby

      Wymagania

      • Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
      • Uprawnienia: KIEROWANIE ZESPOŁEM, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), ODPORNOŚĆ NA STRES, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA, PRACA W ZESPOLE
      • Inne wymagania: UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 724 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      - praca przy grillu, frytkownicach, przygotowywanie kanapek, frytek, sałatek, deserów i napojów,
      - praca związana z obsługą klientów, obsługą kasy i drukarki fiskalnej,
      - prace porządkowe związane z utrzymaniem porządku na obszarze produkcji jak i na sali dla gości, oraz na terenie zewnętrznym przyległym do restauracji,
      - prace magazynowe związane z zatowarowaniem zarówno stanowisk pracy jak i przyjęciem dostawy półproduktów od dostawców i umieszczeniem ich w magazynach

      Wymagania

      • Wykształcenie: podstawowe
      • Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
      • Inne wymagania: UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 490 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      Praca przy grillu, frytkownicach, przygotowywanie kanapek, frytek, sałatek, deserów i napojów.
      Praca związana z obsługą klientów, obsługą kasy i drukarki fiskalnej.
      Prace porządkowe związane z utrzymaniem porządku na obszarze produkcji jak i na sali dla gości, oraz na terenie zewnętrznym przyległym do restauracji.
      Prace magazynowe związane z zatowarowaniem zarówno stanowisk pracy jak i przyjęciem dostawy półproduktów od dostawców i umieszczeniem ich w magazynach.

      Wymagania

      • Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
      • Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
      • Inne wymagania: [Umiejętność 2] : UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW [Umiejętność 1] : UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ ROZWIĄZYWANIA KONFLIKTÓW, [Inne] : DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU MIN. 6 MIESIĘCY

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 100 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Instruktor

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      PRZEPROWADZANIE SZKOLEŃ NA STANOWISKCHA PRACOWNICZYCH; PROWADZENIE DOKUMENTACJI
      PRZEPROWADZANYCH SZKOLEŃ; PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE KUCHNI, NA
      OBSZARZE SPRZEDAŻY, NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I TERENIE ZEWNĘTRZNYM; PRACE
      MAGAZYNOWE; PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI.

      Wymagania

      • Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), brak
      • Uprawnienia: OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA
      • Inne wymagania: [Umiejętność 1] : UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 340 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      Praca przy grillu, frytkownicach, przygotowywanie kanapek, frytek, sałatek, deserów i napojów.
      Praca związana z obsługą klientów, obsługą kasy i drukarki fiskalnej.
      Prace porządkowe związane z utrzymaniem porządku na obszarze produkcji jak i na sali dla gości, oraz na terenie zewnętrznym przyległym do restauracji.
      Prace magazynowe związane z zatowarowaniem zarówno stanowisk pracy jak i przyjęciem dostawy półproduktów od dostawców i umieszczeniem ich w magazynach.

      Wymagania

      • Wykształcenie: podstawowe, brak
      • Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
      • Inne wymagania: [Umiejętność 2] : UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, GRILLA, FRYTOWNICY, TOSTERA DO BUŁEK [Umiejętność 1] : UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE,

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 040 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Menadżer

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI; KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY; WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI; SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI; NADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻE MENADŻERÓW; OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY

      Wymagania

      • Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), brak
      • Uprawnienia: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
      • Inne wymagania: [Umiejętność 2] : ODPORNOŚĆ NA STRES, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM [Umiejętność 1] : ŁATWOŚĆ PODEJMOWANIA DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU,

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 570 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Łozienica
    • umowa o pracę
    • część etatu
    • Zakres obowiązków

      PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW. PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ. PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM. PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.

      Wymagania

      • Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, brak
      • Uprawnienia: Umiejętność pracy w zespole, umiejętność obsługi maszyn do lodów, frytkownicy, grilla, obsługa kasy fiskalnej

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 1 550 PLN
      • Opis wynagrodzenia: INFORMACJA STAROSTY
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Instruktor

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Łozienica
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      PRZEPROWADZANIE SZKOLEŃ NA STANOWISKCHA PRACOWNICZYCH; PROWADZENIE DOKUMENTACJI PRZEPROWADZANYCH SZKOLEŃ; PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE KUCHNI, NA OBSZARZE SPRZEDAŻY, NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I TERENIE ZEWNĘTRZNYM; PRACE MAGAZYNOWE; PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI.

      Wymagania

      • Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, brak
      • Uprawnienia: obsługa kasy fiskalnej, umiejętność przekazywania wiedzy, Umiejętność pracy w zespole, umiejętność obsługi maszyn do lodów, frytkownicy, grilla

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 200 PLN
      • Opis wynagrodzenia: INFORMACJA STAROSTY
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Łozienica
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW. PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ. PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM. PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.

      Wymagania

      • Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, brak
      • Uprawnienia: obsługa kasy fiskalnej, Umiejętność pracy w zespole, umiejętność obsługi maszyn do lodów, frytkownicy, grilla

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 100 PLN
      • Opis wynagrodzenia: INFORMACJA STAROSTY
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Specjalista do spraw szkoleń/ stanowisko: instruktor

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      PRZEPROWADZANIE SZKOLEŃ NA STANOWISKACH PRACOWNICZYCH; PROWADZENIE DOKUMENTACJI
      PRZEPROWADZANYCH SZKOLEŃ; PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE KUCHNI, NA
      OBSZARZE SPRZEDAŻY, NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I TERENIE ZEWNĘTRZNYM; PRACE
      MAGAZYNOWE; PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI.

      Wymagania

      • Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), brak
      • Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
      • Inne wymagania: [Umiejętność 1] : UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY [Inne] : DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU MIN. 6 MIESIĘCY

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 000 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food/stanowisko: pracownik restauracji

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • 2 800 zł / mies.
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      - praca przy grillu, frytkownicach, przygotowywanie kanapek, frytek, sałatek, deserów i napojów,
      - praca związana z obsługą klientów, obsługą kasy i drukarki fiskalnej,
      - prace porządkowe związane z utrzymaniem porządku na obszarze produkcji jak i na sali dla gości, oraz na terenie zewnętrznym przyległym do restauracji,
      - prace magazynowe związane z zatowarowaniem zarówno stanowisk pracy jak i przyjęciem dostawy półproduktów od dostawców i umieszczeniem ich w magazynach

      Wymagania

      • Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe, brak
      • Uprawnienia: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
      • Inne wymagania: UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, GRILLA, FRYTOWNICY, TOSTERA DO BUŁEK. WYMAGANE JEST DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU MIN. 6 MIESIĘCY.

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 2 800 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Kierownik działu w lokalu gastronomicznym/stanowisko: menadżer

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • 3 000 zł / mies.
    • Szczecin
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      - zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w firmie procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska,
      - ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji,
      - kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny,
      - wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i obowiązującymi procedurami,
      - sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji,
      - nadzór nad szkoleniami nowo zatrudnionych i młodszych stażem menadżerów,
      - obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby

      Wymagania

      • Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), brak
      • Uprawnienia: KIEROWANIE ZESPOŁEM, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA, ODPORNOŚĆ NA STRES
      • Inne wymagania: Umiejętność: ŁATWOŚĆ PODEJMOWANIA DECYZJI WYMAGANE JEST DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU MIN. 6 MIESIĘCY

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 000 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Menadżer

    SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
    • 3 000 zł / mies.
    • Łozienica
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI; KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZARZE PRODUKCJI, OBSZARZE SPRZEDAŻY, ZAPLECZA, SALI RESTAURACYJNEJ I TERENIE ZEWNĘTRZNYM; WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI; SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI; NADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENADŻERÓW; OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY.

      Wymagania

      • Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), brak
      • Uprawnienia: umiejętność obsługi maszyn do lodów, frytkownicy, grilla, umiejętność zarządzania zespołem pracowników, Odporność na stres, obsługa kasy fiskalnej
      • Inne wymagania: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU MIN. 6 MIESIĘCY

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 000 PLN
      • Opis wynagrodzenia: informacja starosty
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Pracodawcy w Szczecinie i okolicy